2777
2789
وقتی یه نماینده مجلس میره به نزدیکاش میگه بخرید اوضاع خرابه کسی که تو مجلسه میاد به دچرو بریا میگه ت ...

هرچقدر هم كه ادم بخره باز كه يه روز تموم ميشه و بايد با همون قيمت بالا بخره پس چرا انقد خريدن كه كمبود همه چي شد؟مگه ادم بايد انقد دهن بين باشه حالا اصن نماينده مجلس باشه طرف،اين همه مردم التماس ميكردن نخريد تا مجبور بشن بيارن پايين ولي يه عده به حرف نماينده مجلس أنبار ميكردن😂😂

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی خوب بوده هم کسی دوست نداره پولی که با هزار زحمت بدست آورده ارزشش از دست بره. ربی که 4 5 تومن بو ...

همون رب ٢٠تومني رو چقد خريدن و أنبار كردن؟ثبت نام ماشين ٦ديقه اول سايت بسته شد و موجودي تموم شد،دلارو خالي كردن ،فروشگاه و خالي كردن،ماشينا رو خالي كردن،كيا؟؟؟يه عده احمق،كه هرچي مردم ميگفتن نخريد تا بياد پايين نخريد تا بدونن معترضيم ولي اونا فقط كيسه دوخته بودن پس خوشحالم ازينكه اون ادمايي كه أحمقن نابود بشن تا مردم يكدست بشه

بخند تا بعد عزیزم....

عزيزم من الان سود نكردم ولي ازين خوشحالم كه حتي اگه واسه يه روزم اومده پايين اونايي كه طمع كرده بودن به چالش بيفتن و درك كنن اونايي رو كه كمرشون زير بار دلار ١٩تومني شكست،اصن فردا دلار بشه ٤٠تومن همين كه يه روز حالشون بد بود بسه

وقتی اینا ارزون شد بعد بیا پایکوبی کن و شروور بگو .دستتون به اون بالایی ها نمیرسه حال مردم بدبختو مورد خنده و خوشگذرونی خودتون قرار ندید .من خودم الان پول ندارم جهیزیمو کامل کنم باید خوشحال باشم دلار اومده پایین ولی ناراحت مردمم که خووووب دارن بازیمون میدن.

هیچی حالیتون نیست فقط برا وقت گذرونیتون تاپیک بزنید

📌آمریکا همه تحریم‌ها علیه ایران را بازگرداند

🔹ایالات متحده آمریکا بطور رسمی از صبح روز دوشنبه ۱۴ آبان ماه تحریم‌ها علیه ایران را بازگرداند.

🔹این تحریم‌ها که «سخت‌ترین تحریم‌ها» علیه ایران خوانده می‌شود بطور ویژه صادرات نفت ایران و تبادلات مالی را در بر می‌گیرد.

🔹تحریم‌هایی که در سال ۲۰۱۵ و درپی توافق هسته‌ای ایران و قدرت‌های جهانی به تعلیق درآمده بود.

🔹دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا علاوه بر بازگردان تحریم‌های دوران باراک اوباما، بیش از ۳۰۰ فرد را در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

♨️ @themoment_news