2777
2789
عزیز شما فرض کن یه کارگر اجاره نشین، با 3 یا 4 تا بچه که با بدبختی تونسته 5 میلیون برا خودش پس انداز ...

گلم خوشحالی نکردیم....میگیم فقط وقتی این پول رو با عرق تن در اوردی چرا دو دستی نمیچسبی به باد نره....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس در جریان نیستی که وضعیتت وخیم تر از اوناس.

وخيم تَر نيس چون ضرري نكردم و مهم تَر اينكه طمع نكردم 

حقشونه وقتي نميفهمن كجا بايد سرمايه گذاري كنن بايد به خاك سياه بشينن

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
دقیقا آفرین. اینا دارن از بدبخت شدن مردم خوشحالی میکنن. جالب اینه این عده ای ک بدبخت شدن دارن مث خ ...

مث ما نميشن شايد مث تو ميشن

حرفتون درس....ولی خود کرده را تدبیر نیس.... ادم ... اختیارش دسته خودشه. ..عقل داره...تصمیمم که خودش ...

عزیزم کارگر بیسوادی که حتی توانایی خوردن یه شام درست و حسابی رو نداره از همه کس توی جامعه اسیب پذیرتر و ترسو تر هست. اینجور ادما حتی اگر 100 تومن پول داشته باشن انقدر تن و بدنشون میلرزه که از دستشون نره که حتی برای ما قابل تصور نیست.

با اوضاع خراب مملکت که هیچکس هیچ امیدی به بهبودش هم نداشت به نظرت اینجور افراد چکار میتونستن بکنن؟ فقط میخواستن اون پول کمی رو که یه عمر با بدبختی جمع کردن رو از دست ندن و ارزشش کم نشه. برا همین ترسشون مجبور شدن وارد این کار بشن.

الان دیگه خودمون و وجدانمون هستیم. کسی حتی فکرش رو نمیکرد یه روز قیمتا بیاد پایین. همه پیش بینی نابودی رو میکردن. اگر هم کسی میگفت نخریم بخاطر پایین اومدن قیمت نبود بلکه بخاطر دامن نزدن به گرونی ها بود. پس الان حق نداریم بگیم حقشون بوده ما که بهشون گفتیم. چون هیچوقت ما نگفتیم بطور قطعی قیمتا میاد پایین. حتی خودمون هم خبر نداشتیم

انسانیت دوست عزیز، انسانیت

عزیزم کارگر بیسوادی که حتی توانایی خوردن یه شام درست و حسابی رو نداره از همه کس توی جامعه اسیب پذیرت ...

من بحثم چیز دیگه ای هس دقت کنید گفتم عقل....اختیار ...تصمیم....

تقليد كوركورانه از كاراي مردم يني همين  وقتي ميبينه همه ميخرن چرا ميخره كه الان بدبخت تَر بشه؟

انشاالله هیچوقت به وضعی نیفتی که ترس از این رو داشته باشی 100 هزار تومن پول پس اندازت اگر ارزشش رو از دست بده بطور کل نابود میشی دوست من

وخيم تَر نيس چون ضرري نكردم و مهم تَر اينكه طمع نكردم  حقشونه وقتي نميفهمن كجا بايد سرمايه گذا ...

وقتی ارزش پول نقدی که دست شماست در این حد پایین اومده یعنی ضرر کردی . فکر نکن من سرمایه گذاری کردم و الانم ضرر.منم یکی مث شما ک جوونی و زحمتش رو باخت . فقط میگم خوشحال نباش.ریسه رفتن از بدبختی دیگران قشنگ نیس.

من به تنگ آمده ام از همه چیز،بگذارید هواری بزنم...
وقتی ارزش پول نقدی که دست شماست در این حد پایین اومده یعنی ضرر کردی . فکر نکن من سرمایه گذاری کردم و ...

مگه همه بدبخت بيچاره ها اين كارو كردن ؟بيشترشون وضعشون خوب بوده

گلم خوشحالی نکردیم....میگیم فقط وقتی این پول رو با عرق تن در اوردی چرا دو دستی نمیچسبی به باد نره... ...

مگه کسی خبر داشت که قرار قیمتا بیاد پایین. شوهر من کارش مربوط به امور بازرگانان هست. یعنی 1 ماه پیش از اینکه دلار بالا یا پایین بشه دولت از قبلش به اینا اعلام میکنه تا حساب کارشون رو بکنن. تو این مدت حتی خود دولت هم نتونسته بود پیش بینی کنه که چه اتفاقی قرار بیفته تا بتونه به اینا خبر بده. بعد چجوری توقع داری کسی که پول رو با زحمت بدست اورده بتونه همچین پیش بینی رو بکنه؟ اون فقط به این موضوع فکر میکنه که اگر چیزی درست نشه نابود میشه برا همین باید اینکار رو بکنه. اینجور ادما ادامه حیاتشون به همین اندک پول بستگی داره گلم

حقشونه  وقتي همه جا ميگفتن نخريد انبار نكنين  واسه اين روزا بود

وقتی یه نماینده مجلس میره به نزدیکاش میگه بخرید اوضاع خرابه کسی که تو مجلسه میاد به دچرو بریا میگه تو باشی نمیخری ؟؟؟زیادی خوشحالی نکن برا مردمت که گول یه مشت عوضی و که بقکر خودشونن برو نفرین کن به حال اون ادمای پست نه مردم ساده بدبخت که هرجور دلشون میخواد ما رو عذاب میدن

مگه همه بدبخت بيچاره ها اين كارو كردن ؟بيشترشون وضعشون خوب بوده

حتی خوب بوده هم کسی دوست نداره پولی که با هزار زحمت بدست آورده ارزشش از دست بره.

ربی که 4 5 تومن بود رو الان من شما اون پولدار و اون کارگر همه میخرن 20 تومن! این ضرر نیست؟ اجناس گرون نشده این ارزش پوله که پایین اومده.حالا چون یک نفر درآمدش بالاس حقشه 20 تومن بده رب؟

اینا سفسطه ست.

مردم از ترسشون خریدن و از ترسشون میفروشن.فقط دلال ها دارن خیلی خیلی خوب سود میکنن.

چون مطمئنا تا تحریم ها شروع نشه قیمت واقعی دلار مشخص نمیشه

من به تنگ آمده ام از همه چیز،بگذارید هواری بزنم...
دعا میکنم هیچوقت مثل بعضا برای ادامه زندگیت ناچار به اینکار نشی عزیزم

زیادی تند میری....من فقط میگم جایی نخواب که زیرت اب بره وقتی  کاری ک میکنی ایندش سیاه معلوم نیس چی بشه حماقت محضه روش سرمایه گذاری کردن...