2777
2789
خیلیهااعلام کرون بازارسکه وارزوطلاجای مناسبی برای سرمایه گذاری نیست ولی کو گوش شنوا

اره همه ميگفتن،توليد پوشك مثل سالاي قبل بوده ولي از بس مردم خريدن انقد كم اومده

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
حقشون نیس شما هم پولی نداشتی ک بری بخری وگرنه میخریدی. این بدبختا فقط خواستن ارزش سرمایه شون از دست ...

چرا اتفاقا ما ی مقدار پول داشتیم بهمون هم خیلی گفتن برید دلار بخرید ولی منو شوهرم اینکارو نکردیم گفتیم درست نیس تو این وضعیت 

اینایی ک این کارو کردن طمع کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اتفاقا ما ی مقدار پول داشتیم بهمون هم خیلی گفتن برید دلار بخرید ولی منو شوهرم اینکارو نکردیم گفت ...

ما هم داشتيم ،يا اگه ام نقد نبود ميتونستيم ماشين بفروشيم بريم بخريم ولي مثل يه سريا اين حماقت رو نكرديم

اتفاقا پولم داشتيم ولي نه طلا خريديم نه ماشين ثبت نام كرديم نه دلار خريديم نه أنبار كرديم،وقتي يه سر ...

خب پس در جریان نیستی که وضعیتت وخیم تر از اوناس.

من به تنگ آمده ام از همه چیز،بگذارید هواری بزنم...
دلار ميره بالا مردم بدبخت ميشن مياد پايينم بدبخت ميشن؟ 

دقیقا. یه دودوتا چهارتای ساده هست

یه عده که بدبخت بودن از سر ناچاری بخاطر بهتر شدن وضعیتشون مجبور به این شدن که برن این کارو کنن به امید اینکه وضعشون بهتر بشه. ولی با این اتفاقی که افتاد نه تنها وضعشون بهتر نشده بلکه بدتر هم خواهد شد. 

دوست عزیز هیچوقت از بدبخت شدن کسی خوشحال نباش ، چون خدایی نکرده ممکنه یه روز سر خودت هم بیاد و دیگری بخاطر بلایی که سرت اومده خوشحالی کنه.

من به دلالها کاری ندارم. ولی امیدوارم اون راننده تاکسی یا اون کارگری که یه عمر پس اندازش، که شاید زیر 10 میلیون بوده ، رو برده تو این کار برای بهتر شد وضع زندگی و زن و بچش حداقل به اصل پولش برسه. 

الهی امین

دقیقا. یه دودوتا چهارتای ساده هست یه عده که بدبخت بودن از سر ناچاری بخاطر بهتر شدن وضعیتشون مجبور ب ...

دقیقا آفرین.

اینا دارن از بدبخت شدن مردم خوشحالی میکنن.

جالب اینه این عده ای ک بدبخت شدن دارن مث خودشن میشن .اما متاسفانه فهمیدن هم نعمت خوبیه که همه ندارن

من به تنگ آمده ام از همه چیز،بگذارید هواری بزنم...
دقیقا. یه دودوتا چهارتای ساده هست یه عده که بدبخت بودن از سر ناچاری بخاطر بهتر شدن وضعیتشون مجبور ب ...

حرفتون درس....ولی خود کرده را تدبیر نیس....

ادم ... اختیارش دسته خودشه. ..عقل داره...تصمیمم که خودش میگیره....گوششم که کر نیس میشنوه...چشاششم الحمد الله میبینه...پس چرا وقتی میگفتن نکنین میکردن?

طمع اینقد شیرینه یعنی?خیلی از ما هم ار اون دسته ادمای متوسط جامعه ایم ... هر کسی رو هم تو گور خودش میزارن

تقليد كوركورانه از كاراي مردم يني همين 

وقتي ميبينه همه ميخرن چرا ميخره كه الان بدبخت تَر بشه؟

میخواستن نکنن خیلی بهشون گفتن . جزای طنع همینه

عزیز شما فرض کن یه کارگر اجاره نشین، با 3 یا 4 تا بچه که با بدبختی تونسته 5 میلیون برا خودش پس انداز کنه رو برای بهتر شدن زندگیش و از بین نرفتن ارزش پولش برده باشه تو این کار. خدا رو خوش میاد که بخواد همون 5 میلیون رو هم از دست بده؟ کارگری که حتی به نون شبش هم محتاجه، به قول گفتنی حتی برنج هم نمیتونه بخره؟

بعضی وقتا انسانیت ایجاب میکنه که برا هر چیزی خوشحالی نکرد. چون خیلی زود ممکنه خدا سر خودمون هم بیاره.

انشالله اونایی که از سر ناچاری و بدبختی مجبور به اینکار شدن حداقل به اصل پولشون برسن

حرفتون درس....ولی خود کرده را تدبیر نیس.... ادم ... اختیارش دسته خودشه. ..عقل داره...تصمیمم که خودش ...

همينه ،اون موقع كه خوشحال بودن و يه عده ميگفتن نكنين به بدبختي بايد فكر ميكردن،من نه سود كردم نه زيان

ولي ازين خوشحالم كه طمع اخر خوبي نداشته واسه يه سريا