2777
2789
عنوان

بارداری

102 بازدید | 14 پست

من چرا هرکار مکنم باردار نمیشم ..میگن از استرسه ..دلم بچه مخواد پسرم پنجسالشه همیشه میگه کی مخوایی برام ابجی و داداش بیاری ..دوتا سقط کردم ..میدونم میگید خداروشکر کن بعضیا همین یکیشو ندارن درسته خدایا شکرت ..اما دلم ی بچه مخواد ....کی بشه من این اسم بارداری رو تایپینک کنم بگم باردارم 

بچها .من موقعه زایمانم ساعت ۳ظهر کیسه ابم ترکید و طبیعی تا ساعت ۱۲درد کشیدم بچم سرش گیر کرده بود بخیه کردن رفتم سزارین از بس درد کشیدم تا امپول زدن بیهوش شدم .اصلا نفهمیدم هیچی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما بعد چهار سال تازه حامله شدیم    تو با یه بچه  هنوز میگی چرا حامله نمیشم خسته شدم ...

تو بعد چهارسال الان حامله شدی درسته سقطی نداشتی ..اما من یکی چهارماهه سقط کردم بعد شیش ماه پسرم باردار شدم .و پارسال دوباره دوتا سقط کردم .از همون موقع هرکار مکنم باردار نمیشم

تو بعد چهارسال الان حامله شدی درسته سقطی نداشتی ..اما من یکی چهارماهه سقط کردم بعد شیش ماه پسرم بارد ...

دوتا سقط یه خارج رحم داشتم  تا الانم سه بار رفتم اتاق عمل

خدایا شکرت. 

منکه همیشه خدارو شکر مکنم همیشه ازش مخوام مواظب پسرم باشه ...منم دلم مخواد بچه ..چون مادرشوهرم نمیدونه من بچه دار نمیشم .ولی برام دایم سر گوسفند باز مکنه ک دختره بچتون 

یعنی سندرم داشته باشه حالا ی آزمایش cfDNA دادم سه هفته طول میکشه ج بیاد  سن جنیینم داره میره با ...

ان شاءالله سالمه ..ب حضرت فاطمه متوسل شو ..براش روضه بخون ..اسم دخترتو بذار فاطمه .ان شاءالله ک سالمه ..یکی از دوستان گفت دعای چهل کلید حضرت فاطمه خیلی خوبه .برو تو نت سرچ کن .و بخون