2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرف من این بود که فکر می کنم این بازی جدیده که دلارهایی که مردم خریدن جمع کنن واسه خودشون برای تحریم های آبان ماه می خوام بگم اگه خریدین و سرمایه زندگیتون هست الان نفروشین نمی دونم والا من که خودم اصلا توی این بازارها نیستم ولی دلم می سوزه برای کسانی که به امید سرمایه گذاری دلارخریدن 

سر این گرونی ها می گفتن که د و ل ت کثیف ما کمبود بودجه داره و با گرون کردن دلار و سکه داره نقدینگی رو از دست مردم جمع می کنه تا بدهی بانکها رو صاف کنه و همینطور هم شد وقتی یه چیزی گرون می شه مردم هجوم می برن می خرن اونام دلار و سکه رو پیش فروش کردن و به قیمت چند برابر واقعی به مردم فروختن و پول رو از دست مردم در آوردن

حرف من این بود که فکر می کنم این بازی جدیده که دلارهایی که مردم خریدن جمع کنن واسه خودشون برای تحریم ...

وای خدا نکنه اگه گرون بشه که....  

جایی که قانون به پایان رسد، ظلم آغاز می شود... 
حرف من این بود که فکر می کنم این بازی جدیده که دلارهایی که مردم خریدن جمع کنن واسه خودشون برای تحریم ...

نسوزه عزیزم.دلت بسوزه برا اونایی که دارو و غذا پیدا نمیکردن بخاطر همین به اصطلاح سرمایه گذاریا😐

اگه تحریم های آبا ن راست باشه دیگه هیچ کشوری با ای را ن معامله نمی کنه و اینا دچار کمبود ارز می شن برای همین یکم پایین آوردن تا دلارهایی که مردم خریدن از دستشون در بیارن

نسوزه عزیزم.دلت بسوزه برا اونایی که دارو و غذا پیدا نمیکردن بخاطر همین به اصطلاح سرمایه گذاریا😐

شنیدم یکی خونش رو فروخته و دلار خریده اینا از جهالت ماست واقعا نادانی دلسوزی داره 

ربطی ب حرف ما نداره موضوع سیاسی هست از نظر نی نی یارها میترکونه

مشکل اصلی همینه بسته بودن فضا کسی جرات حرف زدن نداشته باشه سرگرم کردن مردم به امرار معاش که نتونه کسی مطالعه کنه همینطور چشم و گوش بسته فقط منتظریم که ببینیم افسار ما رو به کجا می کشن تا بدنبالشون بریم 

اگه تحریم های آبا ن راست باشه دیگه هیچ کشوری با ای را ن معامله نمی کنه و اینا دچار کمبود ارز می شن ب ...

تحریما یک ماهه شروع شده.فقط اسم ابان رو اونا ک میخوان سود کنن این وسطا نگه داشتن