2777
2789
عنوان

کیاتویه شهرغریب دورازخانوادشونن بیایین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 124 پست

منم از خانواده ام ۶ سالت دورم خیلی برام سخته خیلی زیاد‌.هرچند از وقتی باردار شدم چون شرایطم سخت بود اومدم خونه مامانم ..از همین الانم غصه دارم زایمان کنم بازم باید برگردم😭😭😭😭

خوشا بحال کسیکه ایمان و اعتمادش را به من از دست ندهد.
منم از خانواده ام ۶ سالت دورم خیلی برام سخته خیلی زیاد‌.هرچند از وقتی باردار شدم چون شرایطم سخت بود ...

مادر و پدرت همدیگرو دارن شمام باید قبول کنی شوهرت بهت احتیاج داره این بی انصافیه دیگه انقد بیزار باشیید از خونه شوهر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت بذار جای اون اگه جاتون عوض میشد تو دریغ میکردی از خانوادت؟ البته افراط خوب نیست ولی ماها چون را ...

اونا ماهی یک بار میان خونه من .ساعت ۸ شب میان ده بر می گردن خونشون

شوهرم هفته ای چند بار .شبم باید بخوابیم فرداش از سرکار بیاد و ناهار بخوره استراحت کنه برگردیم .اونا تهران می شینن ۲۰ دقیقه فاصله.منم بچه کوچیک دارم سختمه

می شه دعا کنین 
مادر و پدرت همدیگرو دارن شمام باید قبول کنی شوهرت بهت احتیاج داره این بی انصافیه دیگه انقد بیزار باش ...

کی گفت بیزاره!!!!عجبا

من باردارم و استراحت مطلق واسه همین اومدم ...این حجم از پیش داوری و قضاوت واقعا جالبه

خوشا بحال کسیکه ایمان و اعتمادش را به من از دست ندهد.

منم قراره از خوزستان برم شهرکرد . دعاکنید همسرم پروژشون تو ااصفحان بازم تمدید بشه اونجابمونیم دوسندارم شهرکردو. از ی طرف منم باید کارم ول کنم برم اونجا که مطمنم کار گیرم نمیاد

تیکر عروسیمه

شماها که تو ایرانین، میتونین سالی چن بار بربن پیش خونواده یا اونا بیان، من چی بگم تو کشور دیگه...

میشود روزی دوباره از ته دل بخندم!؟ چشمانم هر روز نبارد...ای روزگار فقط زندگی آرام و کنار مادر میخاهم، مرده متحرک نمبخاهم...شاهزاده رویاهام زندگیم را سیاه کرد...
منم قراره از خوزستان برم شهرکرد . دعاکنید همسرم پروژشون تو ااصفحان بازم تمدید بشه اونجابمونیم دوسندا ...

وای عزیزم ایشالله هرطوردلت میخادبشه

بسه تمومش کن 😣😔😭
واقعن مخصوصن که مثل من یکی یدونه باشه و وابسته شدید به خانواده .روزی نمیشه که گریه نکنم از تنهایی

اخییی خب نمیشه شوهرت ی کاردیگه پیداکنه یاانتقال بده خدایی سخته چن وقت یکبارمیری عزیزم

بسه تمومش کن 😣😔😭