الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم ۷ ماه اومدم پاکدشت.خونهرخودمون انزلی بود و بخاطر کا ر آقا اومدیم دوماه آخر بارداریم اینجا بودم و مامانم چون سرکار میرفت نتونست بیاد هرچند که زایمانم زودتر از موعد هم شده بود.مادر شوهرم هی تیکه مینداخت که مامانت چرا نیومده.دوماه آخر با اینکه خیلی سنگین شده بودم اما کارا مو خودم میکردم.خیلی گریه میکردم الانم با دوتا بجه بدون وسیله سخته بر هی سر بزنم.
من راه دورم دو روز راهه تا خونمون تازه خانواده شوهرمم نیستن تو شهری که هستیم ولی عادت کردم عزیزم. دوری این چیزا نیست دوری واقعی دور از جون وقتیه عزیزان ادم فوت کنن.
اوه شماها خودتون نابود کردین دیگه این حرفا چیه خداروشکر عصر ارتباطاته گریه نداره دیگه. ملت خارج از کشورن این کارا نمیکنن. ببینید تو شرایط فعلی چه کار مثبتی میتونید انجام بدید مثل ورزشی کلاسی چیزی.
منم از گرگان اومدم شهر قدس.دوست دارم برگردم شهر خودم از محل زندگیم متنفرم گرگان که می رم اگه دو ماه ...
باید کنار بیای عزیزم وگرنه زندگیت نابود میشه و سخت. شوهرت چه گناهی کرده؟ توام زنگ بزن خانوادت بگو و بخند و هر از گاهی ام برو پیششون. من خودم سه ساله راه دورم
اینقدر که به خانوادش اهمیت می ده بریدم.تمام تفریحش رفتن خونه مادر و خواهرشه.فروشگاهم منو تنها نمی بر ...
خودت بذار جای اون اگه جاتون عوض میشد تو دریغ میکردی از خانوادت؟ البته افراط خوب نیست ولی ماها چون راه دوریم سختمون میشه شوهرمون اراده کنه پیش خانوادش باشه.