2777
2789
عنوان

من یه بیمار دوقطبی هستم اگر کسی مثل من هست بیاد باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 148806 بازدید | 622 پست
بله من اشتباه کردم دارومو قطع کردم با یه حال خیلی بدتر برگشتم پیش دکترم و دوز داروم رفت بالا 

عزیزم هیچ وقت داروهات رو کم نکن بخدا نمیدونی چقد اطرافیانتون از دیدن حال بدتون داغون میشن با دکترتون همکاری کنید اگ نیاز بود خودش کم میکنه سر خود دارو کم نکنید

عزیزم💜کاش یه مختصر از اذیت هایی که میگی رو شرح بدی.اگه دوس داشتی

دوره افسردگی که خب خیلی شایع هست علائمش گریه بی خوابی ترس از دست دادن عزیزان بی علاقگی به زندگی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم خیلی صبوره قبلا خیلی اذیتش میکردم این سه سال که دارو مصرف میکنم تازه فهمیدیم تمام مشکلاتمون ...

استارتر عزیزم

واقعا درک و فهمت از بیماریت و صداقتت قابل ستایشه

میشه لطفا بیشتر در مورد رفتارهات توضیح بدی؟؟ 

...........  

ان شا الله خوب بشی ولی وقتی دو قطبی هستی تا درمان نشدی ب فکر نی نی نباش

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
ببخشید میشه در مورد رفتارهای اون فرد بیمار بیشتر توضیح بدی؟؟ من واقعا نمیدونم یک فردی که دو قطبی با ...

عزیزم من قبلا دوره های کوتاه شیدایی داشتم ولی امسال واسه اولین بار بدون اینکه خودم بفهمم یه دوره چند ماهه شیدایی داشتم و تو این دوره خیلی ولخرج میشی خیلی روابط اجتماعیت قوی میشه خیلی سرخوش میشی خیلی اعتماد زیاد میکنی به همه کادوهای گرون میخری میل جنسی خیلی زیاد و اینکه از افسردگی خیلی خطرناک تره این دوره چون اصلا نمیفهمی شروع شده!!!!!! و تصمیم هایی میگیری که اصلا ممکنه به نفعت نباشه

میشه بپرسم کی و چطوری متوجه بیماریت شدی؟

گفت بخاطر افسردگی شدید میرفته پیش دکتر.بعد سه سال دکتر متوجه شده علائم شیدایی هم داره

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

شوهرم ی مدلیه،مشخصاتشو می گم ببینید اینم دوقطبی هست.

مثلا به یه موضوع بیخود بلند بلند میخنده ،تا یک ساعت با صدای بلند میخنده،بعد فردای همون روز که خیلی خندیده یه چیز بیخود رو بهونه می کنه و داد وبیداد ونعره میکنه.

الان ده ساله باهاشم ،حاضر نیست بره پیش مشاور

منم که بشدت صبور بودم،خیلی عصبی شدم و کم آوردم دیگه

اگر کسی هست بیاد باهم در مورد بیماریمون و داروها و راههایی که یاد گرفتیم کنترلش کنیم صحبت کنیم

سلام عزیزم.

در کنار دارو درمانی برو گروههای دوازده قدمی به اسم 

افسردگان گمنام

براس درمان و کاهش علایم مثل معجزه عمل میکنن

تو نت سرچ کنی اسم و آدرس جلسات رو میاره

استارتر عزیزم واقعا درک و فهمت از بیماریت و صداقتت قابل ستایشه میشه لطفا بیشتر در مورد رفتارهات ...

ممنونم عزیزم من چون خیلی اذیت شدم اصلا پنهان نمیکنم بیماریمو حتی دندونپزشکم میدونه من دو قطبی هستم چون آستانه تحمل دردم تو موقع افسردگی به شدت کم میشه یعنی اصلا با بی حسی هم تحمل درد ندارم