2777
2789
عنوان

من یه بیمار دوقطبی هستم اگر کسی مثل من هست بیاد باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 148811 بازدید | 622 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من قبلا دوره های کوتاه شیدایی داشتم ولی امسال واسه اولین بار بدون اینکه خودم بفهمم یه دوره چند ...

عزیزم این علائم شیدایی که گفتی احساس میکنم خیلی غیرعادی نیس😕شاید یه درجاتیشو منم دارم😅

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

وای خانومی کاش توضیح میدادی در مورد رفتاراش واقعا شاید به درد کسی بخوره دوست عزیز

اینجور ادما دوست دارن بهت تسلط کامل داشته باشن همیشه خودشون رو بااتر از دیگرون میبینن و هیچ وقت نمیتونی این ادما رو قانع کنی

از اینکه زیر پا لهت کنن حالشون خوب میشه با هر ظلمی که میکنن بهت زندگی براشون لذت بخش تره

تنها وقتی دوستت دارن که صد در صد در خدمتشون باشی و حرف مغایر با حرف اونا نزنی بخوای حرفم بزنی که دیگه بیچاره شدی!

کلا یه برده میخوان بهترین میشن برات اگه میطع اوامرشون باشی یکم سرکشی براشون معنی نداره به اشد مجازات محکومت میکنن

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
شوهرم ی مدلیه،مشخصاتشو می گم ببینید اینم دوقطبی هست. مثلا به یه موضوع بیخود بلند بلند میخنده ،تا یک ...

ممکنه باشه عزیزم منم اوایل همین علایمو داشتم ولی الان دیگه دوره های این خوشی و غم اگه دارو نخورم خیلی طولانی میشه بیشتر توضیح بده از رفتاراش مخصوصا وقت سرخوشیش

دکتر تشخیص داده یا خودت 

کسی که اطلاعات ورانشناسی خوبی داشت خودمم کمی مطالعه کردم دقیقا کلیه شرایطش بهش صدق میکرد دقیقا رفتارهاش مطابقت داشت

کتاب عشق ویرانگر رو بخونید در مورد همه اختلالات توضیح داده

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

منم یه نفر رو می شناختم دو قطبی شدید بود. در حالت عادی می دیدیش فوق العاده جذاب، باهوش و هنرمند بود. در زمان شیدایی فوق العاده پر انرژی می شد و حرفهای عجیبی میزد. خیالبافی می کرد. دچار توهم و خود بزرگ بینی میشد. حتی حس میکرد تمام دنیا رو می تونه فتح کنه! در این حالت خیلی خطرناک میشد. مثلا اگر خونه تنهاش میزاشتی ممکن بود خونه رو ویران کنه. مثلا شلنگ بگیره تو کابینت آشپزخونه که مثلا کثیفه همه جا. دارم تمیز می کنم. یا تمام وسایل رو جابجا می کرد. یا می تونست طراحیهای عجیب غریب انجام بده. بعد وقتی این دوره تموم میشد دچار ضعف روحی و افسردگی شدید میشد در حدی که اون آدم پر انرژی و قوی مدام گریه می کرد یا می خوابید. انگار خودش متوجه داغون بودن وضع روحیش میشد. البته این شخص زمانی که دارو نمی خورد اینطور میشد.البته من باهاش زیاد در تماس نبودم بعدا و نفهمیدم وقتی داروهاش رو می خورد چجور بود. اینا رو هم گفتم جهت تجربه برای بقیه. 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها
اینجور ادما دوست دارن بهت تسلط کامل داشته باشن همیشه خودشون رو بااتر از دیگرون میبینن و هیچ وقت نمیت ...

واااای کاملا شوهرم اینجوریه

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  
عزیزم من قبلا دوره های کوتاه شیدایی داشتم ولی امسال واسه اولین بار بدون اینکه خودم بفهمم یه دوره چند ...

ببخشید استارتر جان

آخه این مواردی که گفته بنظر نمیاد غیر طبیعی باشه؟؟؟

والا هرکی برعکس اینا باشه تازه بهش انگ افسردگی میزنن که

...........  
عزیزم این علائم شیدایی که گفتی احساس میکنم خیلی غیرعادی نیس😕شاید یه درجاتیشو منم دارم😅

نه نه این که من میگم اصلا طبیعی نیست من تو اوج گرونی سکه سکه کادو میدادم خودم نمیفهمیدم چمه رفتم دکتر صادقانه کارایی که کرده بودم براش گفتم گفت تو اورژانسی باید داروت عوض بشه این حد از بخشش و شادی و سرخوشی طبیعی نیست و وارد فاز شیدایی شدی

شما وقتایی ک بیماریت اوج گرفته رو یادت میاد خودت؟

من همین دو هفته پیش تو اوج شیدایی بودم که دکترم اورژانسی داروهامو عوض کرد تا بیشتر کار دست خودم ندادم کنترلم کنه