2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخام بخرم دانه چیا خوبه؟؟

اره خیلی خوبه 

من وقتی می‌خوردم خیلی اشتهام  کم میشد صبح ها ناشتا بخور داخل آب بریز یک قاشق

و قبل ورزش یا باشگاه با اگه باشگاه نمیری عصر هم یک قاشق اما بیشتر از دو قاشق در روز میگن خوب نیست و دو قاشق در روز کافیه 

شما خوردی؟یعنی بعدن ول کنم اشتهام باز نشع😂

آره سیر کنندگی بالا داره 

من با جو دو سر پرک، چیا،‌ شیر و یکم ماست به عنوان صبحانه قاطی میکنم یا میوه مثل سیب قشنگ چند ساعت سیر میمونی 

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

داخل آب هم بریزی بزاری دو دقیقه پف کنه خوبه اونجوری هم داخل یک بطری آب مثلا یا یک لیوان آب

اسکن بکنن مارو ۲ سوم بدنو چیا تشکیل داده😂

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

من الان ۴ روزه رژیمم حس میکنم دارم عادت میکنم ب کم خوری هرروز حالم بهتر از دیروز میشه

خداروشکر 💓 

منم پنج ماهه رژیم و ورزش شروع کردم باشگاه میرم فعلا 9 کیلو تا اینجا کم کردم و سایز هم کم کردم ایشالا بتونم ادامه بدم تا عید بهتر بشم

خداروشکر 💓 منم پنج ماهه رژیم و ورزش شروع کردم باشگاه میرم فعلا 9 کیلو تا اینجا کم کردم و سایز هم کم ...

رژیم و ورزشت چطوره عزیزم