من خودم متوجه نشدم من واسه افسردگی شدید می رفتم روانپزشک الان چند ساله میرم تازه سه ساله فهمیده دو قطبی هستم و یه سال اخیر در گیر شیداییش بیشتر بودم تا افسردگیش
من دو قطبی بودم مدتی بستری سه سال دارو افزایش وزن شدید و ..... رفتم باشگاه با ورزش کردن درمان شدم&n ...
عزیزم دوقطبی باید با دارو درمان بشه اونم درجهبندی داره فک نکنم کسی ک داروهاش رو قطع کنه بیماریش عود نکنه خواهر منمهمین بیماری رو داره و تا آخر عمرش باید دارو مصرف کنه
بیماری دو قطبی اگه درمانش نکنی خیلی خطرناکه و زندگی با همچین آدمی اصلا ممکن نیست
عزیزم.چه جالبه که انقد درکت بالاس و شناختی این بیماری رو.من روانشناسی خوندم.اما فقط خوندم.هیچوقت از نزدیک با انواع مطالعاتم رو در رو نبودم.ایشالا که زندگی به کامت شیرین بشه.وقتی دارو میخوری خوبی؟
غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!!
یه مدت دنبال درمان بود قرص میخورد بعدش کم کم قرصاشو کم کرد و گذاشتشون کنار. میگفت قرصا بدنمو شل میکنن نمیتونم کار کنم.
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.