2777
2789
عنوان

من یه بیمار دوقطبی هستم اگر کسی مثل من هست بیاد باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 148813 بازدید | 622 پست
ینی چ رفتارای داری ک فهمیدن این بیماریو داری

من خودم متوجه نشدم من واسه افسردگی شدید می رفتم روانپزشک الان چند ساله میرم تازه سه ساله فهمیده دو قطبی هستم و یه سال اخیر در گیر شیداییش بیشتر بودم تا افسردگیش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیماری دو قطبی اگه درمانش نکنی خیلی خطرناکه و زندگی با همچین آدمی اصلا ممکن نیست 

دقیقا 

بنده خدا خواهرمو یکهفته بعد عروسی برد تو بیابون و از ماشین پرتش کرده بیرون میخواست بگه دوستت دارم طلاق نگیر درست خواهرم فردای عروسی فهمیده بود 

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم  
من دو قطبی بودم مدتی بستری سه سال دارو افزایش وزن شدید و ..... رفتم باشگاه با ورزش کردن درمان شدم&n ...

عزیزم دوقطبی باید با دارو درمان بشه اونم درجه‌بندی داره فک نکنم کسی ک داروهاش رو قطع کنه بیماریش عود نکنه خواهر منم‌همین بیماری رو داره و تا آخر عمرش باید دارو مصرف کنه

بیماری دو قطبی اگه درمانش نکنی خیلی خطرناکه و زندگی با همچین آدمی اصلا ممکن نیست 

عزیزم.چه جالبه که انقد درکت بالاس و شناختی این بیماری رو.من روانشناسی خوندم.اما فقط خوندم.هیچوقت از نزدیک با انواع مطالعاتم رو در رو نبودم.ایشالا که زندگی به کامت شیرین بشه.وقتی دارو میخوری خوبی؟

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

عزیزم دوقطبی باید با دارو درمان بشه اونم درجه‌بندی داره فک نکنم کسی ک داروهاش رو قطع کنه بیماریش عود ...

بله من اشتباه کردم دارومو قطع کردم با یه حال خیلی بدتر برگشتم پیش دکترم و دوز داروم رفت بالا 

من خودم متوجه نشدم من واسه افسردگی شدید می رفتم روانپزشک الان چند ساله میرم تازه سه ساله فهمیده دو ق ...

تو مواقع شیدایی چه علائمی داری

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

عزیزم.چه جالبه که انقد درکت بالاس و شناختی این بیماری رو.من روانشناسی خوندم.اما فقط خوندم.هیچوقت از ...

من شوهرم خیلی صبوره قبلا خیلی اذیتش میکردم این سه سال که دارو مصرف میکنم تازه فهمیدیم تمام مشکلاتمون به خاطر بیماری من بوده اون خیلی باهام راه میاد 

من شوهرم خیلی صبوره قبلا خیلی اذیتش میکردم این سه سال که دارو مصرف میکنم تازه فهمیدیم تمام مشکلاتمون ...

عزیزم💜کاش یه مختصر از اذیت هایی که میگی رو شرح بدی.اگه دوس داشتی

بله من اشتباه کردم دارومو قطع کردم با یه حال خیلی بدتر برگشتم پیش دکترم و دوز داروم رفت بالا 

منم افسردگی بعد زایمان از نوع خیلی شدیدش گرفتم شش ساله دارو میخورم 

ولی خدا رو شکر خوب شدم  و داروها تا عید قطع میشه 

البته با ورزش و شاد بودن و درمان مداوم

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم  
خدا بهت صبر بده عزیزم همسرت درمان میکنه؟

یه مدت دنبال درمان بود قرص میخورد بعدش کم کم قرصاشو کم کرد و گذاشتشون کنار. میگفت قرصا بدنمو شل میکنن نمیتونم کار کنم. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
دقیقا  بنده خدا خواهرمو یکهفته بعد عروسی برد تو بیابون و از ماشین پرتش کرده بیرون میخواست بگه ...

ببخشید میشه در مورد رفتارهای اون فرد بیمار بیشتر توضیح بدی؟؟

من واقعا نمیدونم یک فردی که دو قطبی باشه یا همون شیدایی ، چه رفتارهایی داره و از کجا میشه تشخیص داد؟؟؟؟

شاید توضیحات شما و استارتر عزیز به خیلی از ما کمک کنه

...........