2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم به نظرتون به مادرشوهرم ظلم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4048 بازدید | 149 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقتها مهمونی داشته همه بودن و من نبودم و من تو خونه تنها بودم شاید باورتون نشه ولی تا بحال بچه ...

خودت نرفتی یا دعوتت نکرده؟

دلم یه شادی از ته دل  یه ذوق  یه اتفاق خوب میخواد واسم دعا میکنی؟

منم یه اخلاقی دارم نمی دونم بد یا خوب ولی خدا می دونه بدون غرض هر اتفاقی میفته را برای همسذم تعریف میکنم حتی کاری که خونواده خودم بکنن و همیشه ناراحت که میشدم به همسرم میگفتم اینجوری شده و

اللهم صل علی محمد وآل محمد
خیلی وقتها مهمونی داشته همه بودن و من نبودم و من تو خونه تنها بودم شاید باورتون نشه ولی تا بحال بچه ...

بهتر بابا.خونه ی مادرشوهر من پر رفت و آمده تقی ،نقی،صغری،کبری و... خلاصه هر کی بیاد من باید برم.خونه خودم راحت ترم بخدا.جز خرحمالی چیزی نداره که

تا اینکه برای برادر شوهر کوچیکم زن گرفتن اول یکی می خواست مه باهم دوست بودن و دختر خوبی نبود هیچ کس هم راضی نبود و مادر شوهرم داشت خودش میکشت حتی خواستگاری نرفت برادر ش و پدر ش دوتایی رفتن ولی بهم خورد و جور نشد اومد رفت فامیل مادر شوهرم گرفت مادر شوهرمم خوشحال و خندون

اللهم صل علی محمد وآل محمد
بهتر بابا.خونه ی مادرشوهر من پر رفت و آمده تقی ،نقی،صغری،کبری و... خلاصه هر کی بیاد من باید برم.خونه ...

دقیقا واسه منم همین حالته سریع میفرسته دنبالم میگه بیا بالا

دلم یه شادی از ته دل  یه ذوق  یه اتفاق خوب میخواد واسم دعا میکنی؟