2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم به نظرتون به مادرشوهرم ظلم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4051 بازدید | 149 پست
چقدر زندگیت شبیه منه. فقط هنوز به اونجاش نرسیدیم که مادرشوهرم بیفته رو تخت و پوشبشه. بیصبرانه منت ...

اووووف نگو انقد وحشتناکه من مامان خودم پوشکیه دعا میکنم که مادرشوهرم دیگه اینجور نشه انقد سخته نگهداری از اینجور مریصها .خدا بحق علی هیچ مریضی رو اسیر دست بچه هاش نکنه.

اووووف نگو انقد وحشتناکه من مامان خودم پوشکیه دعا میکنم که مادرشوهرم دیگه اینجور نشه انقد سخته نگهدا ...

واقعا سخته البته مادرشوهر من یه ماه اول پوشک میشد فقط

اللهم صل علی محمد وآل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اونقد عاقل و مهربونی که احتیاج به نظر من نداری

ولی یه چیزی هست. شما حرفاتو به شوهرت میزدی و سبک میشدی. اما شوهرت روزبروز سنگینتر .

و این براش خوب نیست بمرور بیمار میشه.

چون هیچی بدتر از کینه نسبت به مادر و خانواده نیست هرچند که اون مادر نادونی کرده.

لازم نیست اونقد به خودت زحمت بدی بذار همون عروس خوبه بهش برسه اما شوهرتو راضی کن که اونارو ببخشه و خودشو سبک کنه. بخشش نشانه بزرگانه. بهش بگو درسته مادرت رفتار عاقلانه‌ای نداشته اما من میبخشمش که برامون خیر و برکت باشه و تو هم ببخشش.

همه که دانا و بزرگ نیستن. خب مادرشوهرت هم نبوده.

شما اونقد عاقل و مهربونی که احتیاج به نظر من نداری ولی یه چیزی هست. شما حرفاتو به شوهرت میزدی و سبک ...

ممنون از صحبت زیباتون دقیقا همینطوره من عملی که همسرم انجام دادن و مشکلشون جایی می خوندم که دلیل اصلیش بغض و کینه اس این هم بهش گفتم ولی نیگه من دست خودم نیست از چیزی که ناراحت بشم حتی چند سالم بگذره همیشه جلوی چشمم هست 

ممنون از صحبت زیباتون دقیقا همینطوره من عملی که همسرم انجام دادن و مشکلشون جایی می خوندم که دلیل اصل ...

عیبی نداره آروم آروم از دلش دربیارید بمرور حل میشه.

بگین مادرش که تا ابد موندنی نیست بلاخره میمیره و اونوقت دلمون میسوزه که نبخشیدیم. مادر فقط یکیه.

و هر کسی اشتباهاتی داره

عیبی نداره آروم آروم از دلش دربیارید بمرور حل میشه. بگین مادرش که تا ابد موندنی نیست بلاخره میمیره ...

باسگشه حتما ممنون از راهنماییتون

البته الان کار خاصی نداره ها همون یه ماه اول ایزی لایف میشد که همه بودیم الان همه کارش خودش میکته فق ...

اصلانم عذاب وجدان نداشته باش.اینقدر خوبی کردیم که فکر کردن وظیفه است .با هرکسی عین خودش باش .

برای زندگیم یه صلوات میفرستی رفیق؟

پس چرا همسر من کارهای بد مادر و خواهرشو میبینه، اما هیچی نمیگه، حتی شده به من گفته میدونم رفتار مادرم اشتباهه، اما تو هیچی نگو، جدیدا هم میگه مگه مامانم مالتو خورده انقد ازش متنفری؟ اون چیکارت داره؟ خوبه بیاد منو تحریک کنه برو زنتو بزن؟

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم          
پس چرا همسر من کارهای بد مادر و خواهرشو میبینه، اما هیچی نمیگه، حتی شده به من گفته میدونم رفتار مادر ...

شوهر منم از اول اینجوری نبود انقدر دید این چیزا را بعد هم من هیچ وقت به صورت چوقولی و دعوا اینا چیزی نمیگفتم همیشه اتفاقات خیلی اروم و معمولی براش تعریف میکردم 

پس چرا همسر من کارهای بد مادر و خواهرشو میبینه، اما هیچی نمیگه، حتی شده به من گفته میدونم رفتار مادر ...

یا بعضی وقتا ناراحت بودم میگفت چی شده منم میگفتم اینجوری و اونجوری 

شوهر منم از اول اینجوری نبود انقدر دید این چیزا را بعد هم من هیچ وقت به صورت چوقولی و دعوا اینا چیزی ...

من ۷ ساله ازدواج کردم، یبارم همسرم اومد طرف منو بگیره، با مامانش داد و بیداد راه انداخت، مامانش کولی بازی در آوورد و گریه و.. ،  همسرمم بلافاصله افتاد به موس موس

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم          

منم باور کن با دعوا و ناراحتی نمیگم، اما مامانش بلده، جوری مظلوم نمایی میکنه، تازه هر از گاهی میگه پسر باید فلان کارو برا مادر بکنه، یا فلانی دم مردن اوضاع خوبی نداشت، چون به مامانش نمیرسید و این حرفا، به طرق مختلف آموزش میده

منم باور کن با دعوا و ناراحتی نمیگم، اما مامانش بلده، جوری مظلوم نمایی میکنه، تازه هر از گاهی میگه پ ...

مادر شوهر شما پس خیلی ....... هست 

مادر شوهر شما پس خیلی ....... هست 

بخدا اولا که نامزد کرده بودم عاشقش بودم، اما حالا ازش بدم میاد، همسرمم میدونه ازش متنفرم