2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم به نظرتون به مادرشوهرم ظلم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4051 بازدید | 149 پست

اینجا بود که فرق گذاری ها با چشم دیده میشد شوهرمم خیلی ناراحت که مگه منم پسرشون نبودم مثلا با اینمه خیلی با هم فاصله نداشتیم البته برای چند سال پیشه ها به من عید اول 50هزارتومن داده بودن به اون 500هزار تومن با کلی هدیه و پارچه واینا

اللهم صل علی محمد وآل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار که شوهرم معترض شد مادر ش گفت اخه زنه تو غریبه بود ما هر کاری میکردیم هیچ کس نمی دید ولی این فامیله همه می پرسن زشته شوهذم گفت خوب فامیلهای زن منم ازش می پرسیدن خلاصه اینا را میگم که یه کلیتی بیاد دستتون

خداروشکر من برادر شوهر ندارم 

خوش به حالت من دوتادارم حالاباجاری بزرگم خییییییلی خوبیم کاش این کوچیکه هم زنش خوب باشه 

دخترم زندگیمه  5سالشه دوباره باردارم دلم میخواد دخترم یه داداش داشته باشه 😍😍😍
یه بار که شوهرم معترض شد مادر ش گفت اخه زنه تو غریبه بود ما هر کاری میکردیم هیچ کس نمی دید ولی این ف ...

مادرشوهر ذاتش اینه ! از سوزوندن عروس لذت دنیا و آخرت می بره خیلی طبیعیه ! 

خداروشکر من خواهرشوهر ندارم برادرشوهر ک قابل تحمله

خوش به حالت خواهرشوهر فتنه ی دوعالمه

چشم برهم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم.

خـوش به حالت شوهرت چقد منطقیه 

مادرشرهر من عجوزه س،همش دنبال حرف و زر زر کردن پشت سر منه

دلـت کـه شـکـست لازم نیـسـت داد بـزنـی گـریـه کـنی،هق هق کـنی ،بغـض کـنـی،یـه لـبخـند بـزن سـرتـو بـگیـر بالا ،دلـه شـکـسـته ام یـه خـدایـی داره...
اینجا بود که فرق گذاری ها با چشم دیده میشد شوهرمم خیلی ناراحت که مگه منم پسرشون نبودم مثلا با اینمه ...

ببخشیدا ولی ک...ن لق بقیه.مهم شوهرته که پشتته.مادرشوهر من برا جاریم ۶ تا النگو خرید بعلاوه ی یه زنجیر یزدی تازه مهریه اون ۴۰۰تاس ولی مال من فقط ۳تا النگو خرید مهریه مم ۱۱۴تاس.دایم هم منت میذاره اون موقه برا جاریت طلا ارزون بود منم خواستم شوهرمو امتحان کنم گفتم باید بریم مهرمو بکنی ۱۳۷۰تا.گف هر وقت خواستی بریم.حسن نیت شوهرم که ثابت شد بیخیال فرق گذاشتن اونا شدم

خوش به حالت خواهرشوهر فتنه ی دوعالمه

آره والا حالا خواهرشوهرفتنه ی من دیشب ساعت ۱۰اومده بود شب نشینی به خاطرکاراش شوهرم محلش نذاشت پاشد رفت

دخترم زندگیمه  5سالشه دوباره باردارم دلم میخواد دخترم یه داداش داشته باشه 😍😍😍

اهان راستی اونی مه برای من هیچ کاری نکرد تو بارداری جاریم همه مارش انجام نیداد کلا خونه هم بودن بیمارستان بود مامانش نمی رفت مادر شوهرم پیشش می موند تمام مارهاش با مادر،شوهرم بچه داری همه چیز مادر شوهرم که بچه من تا حالا بغل نکرده بچه اونا حموم میبرد جاش عوض میکرد همه جا نگه می داشت ولی من یشد عروسی میرفتیم بچم نمی ذاشت غذا بخورم گرسنه میومدم خونه ولی یه دیقه نگهش نمی داشت

ببخشیدا ولی ک...ن لق بقیه.مهم شوهرته که پشتته.مادرشوهر من برا جاریم ۶ تا النگو خرید بعلاوه ی یه زنجی ...

نه مشکلم این نیست میگم الان