2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 85 پست
 شوهرم الان یه شهر دیگست بنا به اصرار پدرم و کارایی که سوهرم کرده مجبورم مهریم رو به اجرا بزارم ...

اونم یه مرحله دیگه داره باید حکمشو بگیری

نه خیالت راحت تا خودت نخوایی و نری سراغش نمیگیرنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکن پشیمون میشی اگه مالی داره خونه ماشین همه رو  میتونی توقیف کنی خیلی ها پشیمون شدن من شوهر ن ...

اشغال لج کرده میگه مهریه میخوای میدم اما طلاقت نمیدم زنم میگیرم 

خیلی بدجنسه الان میگه وسایل خونه رو نمیدم فقط طلاهارو ببر کثافت بابام راضی شده میگه ب درک نده 

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹

[QUOTE=70527523]اونم یه مرحله دیگه داره باید حکمشو بگیری نه خیالت راحت تا خودت نخوایی و نری سراغش نمیگیرنش[/QUOTعزیزم گفتم که پدرم داره از فردا میره دنبال کاراش و منم باید امضا کنم پدرم دلش میخواد بگیرنش 

پس درجا حکم جلبشو نمیگیرن؟ یعنی الان درخواست بدم یک هفته دیگه که بخواد برگرده از مسافرت تو فرودگاه ن ...

نه بابا بیکارم بیان بگیرنش مگه خودت بیفتی دنبالش با مامور بری بگیریش

حکم جلبشو هم چند ماه بعد درخواست باید بری بگیری خودت یا وکیلت میگیره اگه داری

من فقط اینو فهمیدم دادگاه پشت مرده 

وادم نباید عمرشو توراه دادگاه بذاره 

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹
اره باکره ام  چندمدته ازطلاقت میگذره؟؟ خودتو باچی سرگرم میکنی ؟؟

مراحل طلاق یه ماه میکشه تو مشاوره قبل طلاق ک بودیم من خواستگار قبلیم شنیدع بود من دارم طلاق میگیرم بازم اومد خواستگاریم منتظر موندیم ک شناسنامم برسه بعد اینکه شناسنامم رسید فرداش رفتیم محضر لامصب نزاشتن چشمم باز شه از در و پنجره خواستگار میبارید   ولی کاش زود ازدواج نمیکردم 17 سالم بود الان یه ماه دیگ میشم 20 ساله کاش وقتی شوهرم اومد خواستگاریم میگفتم دوس بمونیم تا چن سال بگذره ب نظرم طلاق گرفتی ب فکر ازدواج نباش شوهرم چون از بچگی منو میخواسته منم خوشم میومد ازش قبولش کردم با این حال الان میگم کاش سنم 24 اینا بود بعد ازدواج میکردیم 

مراحل طلاق یه ماه میکشه تو مشاوره قبل طلاق ک بودیم من خواستگار قبلیم شنیدع بود من دارم طلاق میگیرم ب ...

الان راضی هستی اززندگیت؟؟ من ۲۰سالمه 

ولی خوش بحالت تو این اوضاع دلار و سکه نونت تو روغنه کاش منم الان مهرمو میگرفتم

شوهرم هیچ اموالی نداره فقط پول پیش ۱۳تومان داره اول گفتم اجرابزارم هم از راه دادگاه شنیدم خیلی طولانیه خسته میشم هم پولشو نداشتم اون نامردخیلی دوست داشت ببخشم اما نکردم

حالا میخواد توافق کنیم همه مهر رو قسطی بده ماهی ۱چهارم سکه پرداخت کنه پول پیش نداد خیلی تلاش کردم نشد

حالا موندم چیکار کنم این راه برم ؟؟؟؟یا اجرا بزارم؟؟؟؟

شوهرم هیچ اموالی نداره فقط پول پیش ۱۳تومان داره اول گفتم اجرابزارم هم از راه دادگاه شنیدم خیلی طولان ...

اجرا بزار حقتو ازش بگیر سیزده تومنم خیلیه خیالت راحت وقتی افتاد زندان مجبوره جور کنه