2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 85 پست
امشب اخبار اعلام کردمرد  بخاطر مهریه دیگه زندان نمیره

نه عزیزم نگفت زندان نمیره که 

گفت مهریه رو سبک میبرن که بتونن بده که نرن زندان 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول مهریه تو میزارم اجرا باید بگی باهاش زندگی میکنم ولی مهریه مو هم میخوام 

شوهرم الان یه شهر دیگست بنا به اصرار پدرم و کارایی که سوهرم کرده مجبورم مهریم رو به اجرا بزارم اما دلم نمیخواد بگیرنش نمیدونم وقتی مهریمو اجرارا بزارم تو فرودگاه بخواد برگرده میگیرنش یا نه

شوهرم الان یه شهر دیگست بنا به اصرار پدرم و کارایی که سوهرم کرده مجبورم مهریم رو به اجرا بزارم ...

نه باو اصن اینجوری نیست ک

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
والاه من طلاق گرفتم ولی مهریه نگرفتم ک زود گورشو گم کنه بره دیوث

موقع طلاق نگفت مهرتو ببخش ؟ 

حالا اگ باکره باشی اسمشو هم از شناسنامت پرتش میکنن بیرون من اسمشو هم پرت کردم از شناسنامم بیرون هم خ ...

اره باکره ام 

چندمدته ازطلاقت میگذره؟؟ خودتو باچی سرگرم میکنی ؟؟ 

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹
منم می‌خوام این کارو بکنم 

نکن پشیمون میشی اگه مالی داره خونه ماشین همه رو  میتونی توقیف کنی خیلی ها پشیمون شدن

من شوهر نامردم هرکار کرد من ازحقم نگذشتم مجبور شد توافق کنه

ولی خوش بحالت تو این اوضاع دلار و سکه نونت تو روغنه کاش منم الان مهرمو میگرفتم

خواهر شما چه شوتي

دلار سقوط شديد كرد

الان وسيد ٧٠٠٠ تومن

مشهد غوغاس 

هنوز خيابونا پر آدمه 

پشت در صرافي ها خوابيدن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
ولی خوش بحالت تو این اوضاع دلار و سکه نونت تو روغنه کاش منم الان مهرمو میگرفتم

پس درجا حکم جلبشو نمیگیرن؟ یعنی الان درخواست بدم یک هفته دیگه که بخواد برگرده از مسافرت تو فرودگاه نمیگیرنش؟؟