دوستای خوبم ميشه هرکسی با همون ذکر و دعایی که خیلی بهش اعتقاد داره برای حاجت من دعا کنه؟ ميشه دعا کنید اونکه تنهام گذاشت زود پشيمون بشه و برگرده؟ بخدا به انرژی مثبت دعاهاتون نیاز دارم. ممنون از همگی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرسی عزیزم....واقعا مررررسی.... خیلی برام دعا کن. الهی همیشه دلت شاد باشه و دست خدا نگهدارت
ایت الکرسی
یه چیز بگم؟ گاهی یه اتفاقایی میفته تو زندگیمون میفته که به صلاحمونه ولی ما به زور میخاییم طبق میل خودمون باشه خودمم بارها تجربه کردم ولی اخرش پی به حکمتش بردم
زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
ایت الکرسی یه چیز بگم؟ گاهی یه اتفاقایی میفته تو زندگیمون میفته که به صلاحمونه ولی ما به زور میخایی ...
ميدونم عزیزم، ولی من برام خیلی سخته.... من ميگم اگه خدا يه نگاه بندازه و بخواد منم می تونم به خوبی به آرزوم برسم فقط همین... دعا کن برام که خدا هم بخواد و بشه