2777
2789
عنوان

دوست جونیا یه لحظه بیایین

157 بازدید | 12 پست

سلام میخواستم بهتون بگم من یه پیج فروش لوازم آرایش توی اینستاگرام زدم، قیمتامم مناسبه دوست داشتین یه سر بزنین... اینم آدرسش 

https://www.instagram.com/tootiastore/

برای کسایی که سرچ میکنن هم اسمش 

@tootiastore

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست گرامی من پیجتون رو الان چک کردم کرم پودر مک رو زدین 20 تومن!!!!!!!!!!' اخه مگه میشه؟؟  ای ...

عزیزم فیکه...

فیکم به درد نمیخوره فقط پوست داغون میشه همون ۱۰۰ تومنیم فیکه چون بالای ۳۰۰ تومنه

دوست گرامی من پیجتون رو الان چک کردم کرم پودر مک رو زدین 20 تومن!!!!!!!!!!' اخه مگه میشه؟؟  ای ...

من نگفتم اصله، اصلا جنسای اصلمو نذاشتم... حقیقتش پیجو جدید زدم و نمیتونم قیمت داراشو بزنم مثلا من پنکک فلورمار اصلو دارم میفروشم 65 البته اینم خریدش مال قبله و شرکتیه با لیبل و همه چیز... الان تمام اجناس تاریخ دارن و چک کردم و مطمئنم بهشون.... مثلا همین کرم پودر مک وااقعا پوشش عالیه با اینکه اصل نیست

من نگفتم اصله، اصلا جنسای اصلمو نذاشتم... حقیقتش پیجو جدید زدم و نمیتونم قیمت داراشو بزنم مثلا من پن ...

موفق باشی عزیزم ولی به مرور پوست خراب میشه بازم البته هستن کسایی که واسشون مهم نیست ولی از نظر من ادم ارایش نکنه بهتره تا با ارایش پوستشو خراب کنه