2777
2789

سلام خونما .کسایی که ای وی اف کردن یا میکرو چن در صد احتمال بارداری وجود داره .کسی مشکلش عین مال من بوده که جواب گرفته باشه من تنبلی تخمدان دارم شوهرم هم تحرک اسپرمش پایینه کسی بوده که جواب گرفته باشع .باید استراحت مطلق باشیم یعنی .من میخوام ای وی اف کنم نمیخوام مادر شوهرم اینا بفهمن .مادر شوهرم ساده است .ب هر کی میرسه میگه مثلن سری قبل ای یوای کردم گفتم ب کسی نگو تو رو خدا نگو باز ب همه گفته بود . 

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 

هروقت بخای نگن..میرن به همه میگن..چرا استرس اینو که نفهمن تو روانت وارد میکنی؟؟اصلا همه بفهمن...اگه پشت سرت هم حرفی زدن خدای بالاسرت هست ..

غیبتت رو کردن تازه باعث میشه گناهات بریزه...عزیزم استرس اینکه نخای بفهمن بدتره..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هروقت بخای نگن..میرن به همه میگن..چرا استرس اینو که نفهمن تو روانت وارد میکنی؟؟اصلا همه بفهمن...اگه ...

اخه جالب اینجا بودهمه میدونستن جز خودم رفتم عروسی همه میپرسیدن نتیجه ات چی شده من اصلن همینجور موندم قسم دادم ب کسی نگه میخوام برم مستاجری  ب نظرم اینجوری بهتره 

اخه جالب اینجا بودهمه میدونستن جز خودم رفتم عروسی همه میپرسیدن نتیجه ات چی شده من اصلن همینجور موندم ...

نه بابا...حساس نشو...ولی همه چی هم بهش نگو..نگو مثلا آی وی اف...بگو یه لیزر داخل رحمم انداختم😁که هم بدونه شرایطتت سخته..هم اکه تو بوق و کرنا کرد کسی نفمه

من lvf کردم .همه میگن استراحت لازم نیست من دفعه اول گرفت ولی در ۹ هفتگی سقط شد به خاطر استراحت نکردن.لازم هم نیست به کسی بگین بگو کمر درد گرفتم به خاطر دیسک کمر ایشالله مثبت که شد وصدای قلبش که شنیدی بگو بارداری لازم نیست به کسی توضیح بدین.

من lvf کردم .همه میگن استراحت لازم نیست من دفعه اول گرفت ولی در ۹ هفتگی سقط شد به خاطر استراحت نکردن ...

اخی 😔😔😔ناراحت شدم انشالله که ب زودی مامان میشی عزیزم ....ممنون از راهنماییت 😍😘😘😘