2777
2789

فیلم زبان اصلی بازیرنویس انگلیسی ببین هرکی دیده گفته خیلی تاثیر داره

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه تشابه نظری😊😊

😊😊

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

شما سطح اینترمدییت هستین واقعا؟ بعیده چون حتی نمیتونین چطور مینویسنش!😁

فیلم ببین و سعی کن دفعه اول زیرنویس انگلیسیشو دنبال کنی، بعد بدون زیرنویس... جملات و اصطلاحاتش رو هم یه جا یادداشت کن و هی تکرار کن تا یادت بمونه

⭕ مترجم هستم. اگه نیاز به ترجمه داشتین بهم پیام بدین

سلام عزیزم.هر روز لیسنینگا رو گوش کن.جمله جمله بعدش تکرار کن با خودت.

هر شب واسه خودت کارایی که کردی و توضیح بده صداتم ضبط کن.بعد گوش بده.چند بار.غلط هم گفتی اشکال نداره سعیتو کن دیگه هر چی یادت اومد بگی فقط.

فیلم زبان اصلی خیلی ببین.دفعه های اول بدون زیرنویس ببین.بعد چند بار با زیرنویس انگلیسی فقط و لغتاشو در بیار.

مثلا ۱ هفته وقتتو رو همون فیلم بزار.بعدم از فیلم هر چی تو ذهنته تعریف کن واسه خودت و بنویس.

عزیزم 2 تا چیز تو speaking خیلی مهمه...اولا نباید فارسی فکر کنی و جملاتو ترجمه کنی مثلا ما در فارسی میگیم علی با فاطمه ازدواج کرد اماا در انگلیسی مثلا ali married with fatemehخیلی غلطه ..و دوما باید دایره لغاتتو افزایش بدی که اونم worddkill بخر....listening هم آهنگ و فیلم

من ایفون دارم میخوام فیلم با زبان اصلی دانلود کنم با زیرنویس انگلیسی بلد نیستم شما کانالی تو تلمیشنا ...

نه من کانالی ندارم اینطوری باشه ولی تو نت سرچ کنی فیلم با زیرنویس انگلیسی کلی فیلم میاره

شما سطح اینترمدییت هستین واقعا؟ بعیده چون حتی نمیتونین چطور مینویسنش!😁 فیلم ببین و سعی کن دفعه اول ...

وای آره راس میگیا...باریکلا به توجهت من اول متوجه نشدم که منظورش اینتر مدییت هست 

باور داشته باش که بهترین خلق خدایی بانو