2777
2789
منم اراکیم اگه خواستی هزینتم کمتر بشه برو کانون ازدواج ک سر حاج باشی زیر نظر فرمانداری خدماتش عالی و ...

خوشبختم عزیزم مرسی از پیشنهادت

مراعهدیست با جانان ❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نه مراسم عقد گرفتم نه عروسی!!!

پشیمون هم نیستم!!!

شبی که خواستی زندگیتو شروع کنی لباس عروس بپوش... برو آرایشگاه و آتلیه و...

با همین مقدمات و یه مهمونی ساده خونوادگی برو سر زندگیت!

فقط خواهر برادرا باشن و پدر و مادرت...

خوب خانواده خودت بگيرين  نميدونم تا حالا ديدين يا نه ولي من خيلي هارو ديدم خانواده هر كس خودشو ...

شوهرم این پیشنهاد داد حتی میگه من تضمین میکنم مامانم طرفتم نیاد ولی من نمیتونم باور کنم چون از من بدش میاد حتما کار خودشو میکنه 

مراعهدیست با جانان ❤❤

بدون لباس عروس نرو...عروسی کوچیک فقط خانواده های درجه یک ماما و بابا خواهر برادر.همین.خاله ماله رو قلم بگیر.ولی ی اتلیه درست وحسابی و ی ارایشگاه خوب برو.خودت حالشو ببر.خیلی پیش اومده اونام ک عروسی بزرگ گرفتن بدجور تو ذوقشون خورده...بقول بعضیا میان میرن پشت سرتم صد تا ایراد میذارن.سنگ تموم بذاری میگن ببین تو این گرونی چ ولخرجی کرده پسره رو بدبخت کرده!!!!!!  ساده هم بگیری میگن یدفعه نمیگرفت خودشو راحت میکرد دیگهههه اینهمه ادمو دعوت کرده برا ی نوع غذا!!!!!!!  

دختر جون شنیدیم ک میگیم.سری ک درد نمی کنه دستمال نبند.فققققط برا خودت حال کن.فردام دو تا البوم داشته باشی بذاری جلو بچه هات ..دشمنات فردا نگن با پسره فرار کرد  !

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹
خودم نظرم رو لباس ماشین اتلیه وحتی فیلم تو باغ هست ولی جشن نه چون میدونم مراسمم خراب میشه 

چیزی که از عروسی میمونه که بعد ها نگاه میکنی همین عکس ها هستش.من که اصلا سمت فیلم عروسیم نمیرم هر از گاهی عکسامو نگاه میکنم.پس شما همین ایده ای که داری رو انجام بده ولی جشن رو اگه نمیتونید بگیرید خودتو اذیت نکنیواسه خودتون خرج کنید ولی واسه مردم نه.چون مردم همیشه یه چیزی میگن

خودم نظرم رو لباس ماشین اتلیه وحتی فیلم تو باغ هست ولی جشن نه چون میدونم مراسمم خراب میشه 

من مثل شما بود شرایطم، رفتم ماه عسل. اما الان راضی ام چون بعدش زندگی با سرعت بیشتری نسبت به بقیه پیشرفت کرد. و دغدغه خیلی مسائل نداشتم.

از مزایا اینکه فرصت دخالت به خانواده شوهرم ندادم.

توی بحث مالی خیلی پیشرفت کردیم و با آسایش زندگیمون شروع کردیم.

یه سفر خارجی خوب رفتم و به عبارتی پولمون خرج خودمون شد. 

در ضمن گلم آرایشگاه،  لباس و آتلیه و باغ رفتم و آلبوم و عکس کلی دارم.یه جشن جمع و جور هم توی رستوران شب رفتنمون گرفتیم. من پشیمون نیستم اصلا اما روحیه آدما با هم فرق داره باید خودت دوس داشته باشی عروسی نگیری. اما به نظر من توی این اوضاع اقتصادی اگر صرفه جویی کنی ضرر نمیکنی.

خدایا سپاسگزارم
بدون لباس عروس نرو...عروسی کوچیک فقط خانواده های درجه یک ماما و بابا خواهر برادر.همین.خاله ماله رو ق ...

منم گفتم ارایشگاه اینا برم بیام خونه مامانم خداحافظی کنم گوسفند بکشیم بعدم بریم شمال برگردیم ولی شوهرم میگه مراسمتو بگیر چون تو بعدش پدر منو درمیاری 

مراعهدیست با جانان ❤❤

سعی کن همون شبم‌حداقل با خانواده خودت یا دوستاتون یه شام بخورین و بزنین و برقصین که بشه یه جشن عالی

مادر همسر من و خواهراش اتفاقا ظاهر نمایی میکردن و دورمو میگرفتن

این حتی حفظ ظاهرم بلد نیست واسه عقدم یه کاری سرم دراورد که نمیدونین اخرشم تو سالن نیومد 

مراعهدیست با جانان ❤❤
شوهرم این پیشنهاد داد حتی میگه من تضمین میکنم مامانم طرفتم نیاد ولی من نمیتونم باور کنم چون از من بد ...

ديگه وقتي همسرتون ميگه حتما ميتونه ديگه ، ولي بگير من همين الان با اينكه عروسي كرفتم بازم ميگم كاش ميشد دوباره عروسي بگيريم خيلي خوووووبه😌🤪😄