2777
2789
عزیزم من خدارو شکر باهمسرم اصلا هیچ مشکلی ندارم الانم دیگه با راهنمایی دوستان قرارشد عروسی بگیرم وای ...

شوهر منم ادم خوبیه نمیگم کامله بالاخره هر کی ایرادایی داره ولی مانع خوشبختی نمیشه.. خانوادش خیلی عذابم دادن .. به زور به همسرم میگن طلاقش بده وگرنه ما دیگه نیستیم خودت میدونی.. همسرمم بهشون گفته میل خودتونه من زنمو طلاق نمیدم .. هرموقع دوس داشتین کوتاه بیاین ولی ما زندگیمونو شروع میکنیم.. حالا این هفته میخواد بیاد با مامانم صحبت بکنه راجع به تاریخ و این حرفا.. نمیدونم مراسمم چجوری میشه بدون خانواده و فامیل شوهر😔

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=75381402]شوهر منم ادم خوبیه نمیگم کامله بالاخره هر کی ایرادایی داره ولی مانع خوشبختی نمیشه.. خانوادش خیلی عذا ...[/QUOTانشاله هرچی به صلاحه همون بشه برات برات ارزوی خوشبختی میکنم 

مراعهدیست با جانان ❤❤