2777
2789
عنوان

لکه بینی بعد از ۱۰ روز اقدام

3547 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من ب علت نامنظم بودن پریودم دکترم گفت از روز ۱۰ پریودیت ۱۰ روز یک شب درمیون نزدیکی داشته باش امروز روز ۱۰ اقدامم هست اما دستشویی گرفتم دو تا ترشح حالت صورتی دیدم موعود پریودیم ۲۳مهر حالا مونده حدس پریودی بزنم ب نظرتون علتش چی بوده

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همين حالت برام پيش اومد باردار بودم

من ۲۳ شهریور پریود شدم الان برای لانه گزینی زود نیست بعد چند روز از اقدامتون شما اینطوری شدین

عزيزم منم همون ماه اول باردار شدم 

واااااای خدا از دهنت بشنوه ترو خدا دعا کن خیلی دلم یه نی نی میخواد دعا کن همین ماه جواب گرفته باشم اخه وقتی اون چیز صورتیو دیدم دقیقا مثل پریودی فقط صودتی دوتا ارم دفع شد ترسیدم 

واااااای خدا از دهنت بشنوه ترو خدا دعا کن خیلی دلم یه نی نی میخواد دعا کن همین ماه جواب گرفته باشم ا ...

انشالله كه هستي عزيزم استرس نداشته باش مال منم همينجوري بود اصلا لباس زيرم كثيف نشد فقط يبار تو دستشويي دفع كردم همون شد كه بعد متوجه شدم باردارم 

انشالله كه هستي عزيزم استرس نداشته باش مال منم همينجوري بود اصلا لباس زيرم كثيف نشد فقط يبار تو دستش ...

آره دقیقااا فقط یکی دور روز ترشح داشتم ولی همین چنددقیقه پیش رفتم دستشویی اونا رو دیدم همین بعدش ببخشید هر چی زور زدم هیچی نیمد

انشالله كه هستي عزيزم استرس نداشته باش مال منم همينجوري بود اصلا لباس زيرم كثيف نشد فقط يبار تو دستش ...

فقط کمر درد هم دارم شما داشتین

آره دقیقااا فقط یکی دور روز ترشح داشتم ولی همین چنددقیقه پیش رفتم دستشویی اونا رو دیدم همین بعدش ببخ ...

وااااي زور نزن چرا زور ميزني شايز باردار باشي حواست به خودت باشه

وااااي زور نزن چرا زور ميزني شايز باردار باشي حواست به خودت باشه

تعجب کردم یه کوچولو اینکارو کردم آره دقیقا خیلی حواسم ب خودم هست بااینکه مطمئن نیستم حسم میگه باردارم خلق وخوم یکم عوض شده یکم عجیب شدم کلی تا امروز ک این موردو دیدم و خیلیییییم اشتهام زیاد شده ولی از خودم مراقبتو میکنم