2777
2789
عنوان

اقداممممم

244 بازدید | 27 پست

سلام به همه..من ماه دوم اقدامم سیکلمم ۳۲ روزه است از روز ۸ تا روز ۲۰ دوره ام یک شب در میون پروژه دارم الآن دو روزه به شدت دمای بدنم بالا میره و احساس گر گرفتگی میکنم..سرگیجه و احساس خواب آلودگی و خستگی زیاد دارم..و بعضی مواقع دل درد و کمر درد مثل درد پریودی..۱۲روز تا موعد بعدی مونده..آیا امکان بارداری  هست؟؟

🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم به نظرم سعي كن كه مثلا ميگي دماي بدنت بالا ميره هم از لحاظ خوراكي تقويت كني وهم پروژه رو متوقف نكني

خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا  ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه

سلام کسی میدونه لک لانه گزینی چه جوریه؟زیر شکم و سینه ها هم تیر میکشه؟

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
من فردا موعدمه بی بی زدم منفی شد علائمم داشتم رذهنتو درگیر نکن هرچی باشه خیر باشه من الان منتظرم پری ...

تست و ۳روز بعد عقب افتادن پری بزن..ممکنه باردار باشی و نشون نده بیبی چک عزیزم..ایشالا که بارداری توام

🧡
حتما..واسم دعا کن خیلی 💋

انشالله  اگرهم نشد نااميد نشو تا يك سال وقت داري 

خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا  ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه