2777
2789
عنوان

اینقدر خسته ام حد نداره 🥺🥺🥺

87 بازدید | 15 پست

از ساعت دو و نیم تا پنج و نیم نشستم پای درس و مشق دخترم کلاس دومه باردارم ماه هشتم بعدشم پاشدم ظرف ها رو شستم و جمع و جور کردم خونه رو خدا خیر بده مادرم گفت شام واست میارم خسته ای🥺🥺🥺 درس و مدرسه دخترم خیلی داره بهم فشار میاره صبح زود باید بیدار بشم یه روز شوهرم پا نمیشه بگه تو بخواب من آماده اش میکنم ☹️☹️☹️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم کار من از غر زدن گذشته رسما ناله میکنممنم پسرم کلاس دومه کل انرژیمو میگیره

امروز دیگه سرش داد و بیداد کردم از این بیشتر ناراحتم واقعا توانم و تحملم تموم شده دختر من کلا همه چی مدرسه اش با منه باباش هیچ کاری نداری خب آدم خسته میشه

امروز دیگه سرش داد و بیداد کردم از این بیشتر ناراحتم واقعا توانم و تحملم تموم شده دختر من کلا همه چی ...

چاره ای نیست منم همینم

بچه بزرگ گردن خیلی سخته اصلا فکرشو نمیکردم قراره تا این حد خسته بشم

بعضی وقتابه خدا میگم خدایا دوروز بهم مرخصی بده مغزم ریکاوری بشه بعد دوباره برمیگردم سر کارم  

دلم برات تنگ شده حسین

چاره ای نیست منم همینمبچه بزرگ گردن خیلی سخته اصلا فکرشو نمیکردم قراره تا این حد خسته بشمبعضی وقتابه ...

واقعا سخته که که باردارم یکی دیگه هم قراره اضافه بشه و مشکلاتم از این که هست بیشتر بشع

نمیدونم چرا اینقدر بار درس رو دوش مادراست ما بچه بودیم برای مامانها هیچکار نداشتیم.تازه کرونا چه اوض ...

دقیقا مامان من هیچوقت درس بهم یاد نداد اصلا کاری بهمون نداشت خودمون درس و مشق می نوشتیم 

پسر من الان ۸ سالشه به قرآن تو این ۸ سال پیر شدمخدا حفظش کنه

دختر منم هشت سالشه اینقدر شیطونه که فرقی با پسر بچه ها نداره اینقدر پر حرف و در تحرکه که آروم و قرار نداره منم پیر شدم تا اینقدری شده