2777
2789
عنوان

اقداممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۷ روز مونده به موعدم.در حال اقدامم ولی دیشب تو ترشحاتم ترشح صورتی دیدم احساس درد و تیر کشیدن تو سینه هام و زیر شکم دارم  و سرگیجه هم دارم کمردردم دارم به نظرتون لک لانه گزینی بوده؟بعنی میشه باردار باشم

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
من ۷ روز مونده به موعدم.در حال اقدامم ولی دیشب تو ترشحاتم ترشح صورتی دیدم احساس درد و تیر کشیدن تو س ...

ممکنه..من شنیدم لانه گزینی همینطوره ک میگی..ایشالا بارداری واسه منم دعا کن

🧡
وای نه اصلا طاقت ندارم..ایشالا همین ماه بشههههه

اين طوري كه تو استرس اومدنشو داري و عجله ميكني 

خوب ني 

فعلا با شوهرت عشق و حالت كن بعد يهو خدا رحمت و نعمتش چن تا چن تا ريخت روي دامنت 😍😁

خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا  ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه
ممکنه..من شنیدم لانه گزینی همینطوره ک میگی..ایشالا بارداری واسه منم دعا کن

انشاالله خدا از دهنت بشنوه و انشاالله خدا مارو هم این ماه مامان کنه و نی نی مون سال دیه بغلمون باشه

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
من ۷ روز مونده به موعدم.در حال اقدامم ولی دیشب تو ترشحاتم ترشح صورتی دیدم احساس درد و تیر کشیدن تو س ...

اره خیلیییییییی بااین چیزایی که گفتی احتمال بارداریت زیااااده

خدایا امید هیچکس را ناامید نکن
اره خیلیییییییی بااین چیزایی که گفتی احتمال بارداریت زیااااده

واقعاا؟توروخدا واسم دعا کن