2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون یا فامیل طلا فروش دارن؟ بنظرتون میره بالا یا پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 64 پست
وایی خداروشکر دیشب تو اخبار گفت تا ماه آینده قیمت‌ها بر میگرده سرجایی خودش و دلار میاد زیر ۱۰تومن

جــــــــــــــــــــــدی؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

A:

#خیلی_خیلی_مهم

دلار در سراشیبی سقوط قیمت

◀ شنیده شده دلار سقوط ۳هزار تومانی داشته و این احتمال وجود دارد تا روز شنبه الی یکشنبه  ارزش دلار به زیر ۱۰هزارتومان برسد

همچنین مطلع شدیم محتکران بادستپاچگی شدید مشغول خالی کردن انبارکالاهای خود هستند.

قیمت میوه و تره بار هم به شدت کاهش یافته

◀ جالبه تورم در ایران در حال پایین آمدن و در آمریکا در حال بالا رفتن است

کالا در آمریکا بخاطر گران شدن بنزین در حال گران شدن است ،  این همان پدیده وارونگی است که در حال وقوع می باشد

#ارسال_میلیونی این متن به کل کشور، تمام گروه ها، دوستان و.....

مرد خیانت کار رو باید بکشی و بعد با افتخار بری بالایی دار 
الان برات متنشو میفرستم 

دمت گرم ایشالا ک حقیقت داشته باشه 

خوش خبر باشی بانو

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
وایی خداروشکر دیشب تو اخبار گفت تا ماه آینده قیمت‌ها بر میگرده سرجایی خودش و دلار میاد زیر ۱۰تومن

چه عجب یه حرفشون راست در اومد😍

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
A: #خیلی_خیلی_مهم دلار در سراشیبی سقوط قیمت ◀ شنیده شده دلار سقوط ۳هزار تومانی داشته و این ...

دیگه فهمیدیم چقدر اخبار راست گفته تورم در ایران 300%بود همه چی سه برابر شد حالا الان بشه 280%

جالب تورم در آمریکا رو هم اطلاع دادن خاک تو سرشون با این اخبارشون

یه دخمل باهوش🙄😘😍💋💄💅👗👠👒👜
دیگه فهمیدیم چقدر اخبار راست گفته تورم در ایران 300%بود همه چی سه برابر شد حالا الان بشه 280% جالب ...

عزیزم از چند روز گذشته قیمت طلا ۱۰۰تومن اومده پایین بازم جای شکرش باقی هست که ۱۰۰ تومن نرفته بالا 

مرد خیانت کار رو باید بکشی و بعد با افتخار بری بالایی دار 
عزیزم از چند روز گذشته قیمت طلا ۱۰۰تومن اومده پایین بازم جای شکرش باقی هست که ۱۰۰ تومن نرفته بالا&nb ...

یعنی با این متن میشه این طور برداشت کرد که آمریکا داره بدبخت میشه و ایران داره ارزونی میشه  

یه دخمل باهوش🙄😘😍💋💄💅👗👠👒👜
اینا هم از ۱۳ابان ترسیدن 

چطور؟ نفهمیدم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️