2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون یا فامیل طلا فروش دارن؟ بنظرتون میره بالا یا پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 64 پست

من زمانی ک ٢٠٠بود میخاستم بخرم طلافروشه گفت تاعید صبر کنین الانم ۴٠٠وخورده ای 😢😰 

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان شدم ۴۷۰

خداکنه بیاد پایین تازه عروس داماد ها بتونن بخرن

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

ینید دلمون روشن شه که پایین میاد؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

ثانیه به ثانیه افت میکنه؟؟؟ چه عالی😍😍😍😍

خداکنه بیاد پایین تازه عروس داماد ها بتونن بخرن

واقعا ولی کلا قبلا که ارزون بود من مثلا ماهی ی تومن که پس انداز می‌کردیم میدادم ی النگو ی پلاک گوشواره که پولمو هدر نره ولی الان اصلا نمیشه کاری کرد 

مرد خیانت کار رو باید بکشی و بعد با افتخار بری بالایی دار 

کاش یکی میتونست پیش بینی دقیق کنه وتکلیفو روشن میکرد که ایا مردنی هستیم یاموندی😔

الان۴۵۹ شد

وایی خداروشکر دیشب تو اخبار گفت تا ماه آینده قیمت‌ها بر میگرده سرجایی خودش و دلار میاد زیر ۱۰تومن

مرد خیانت کار رو باید بکشی و بعد با افتخار بری بالایی دار 
واقعا ولی کلا قبلا که ارزون بود من مثلا ماهی ی تومن که پس انداز می‌کردیم میدادم ی النگو ی پلاک گوشوا ...

بهترین کارو میکردی آفرین

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️