2777
2789
عنوان

انقباضات رحمی اوایل بارداری

24470 بازدید | 13 پست

بچه ها من هفته ۶  ام هستم ولی از وقتی فهمیدم باردارم گاهی انقباضات داشتم یعنی یه دردی تو کمرم و شکمم میپیچه بعد ول میکنه ببخشیدا عین موقع دستشویی یا شبیه دردای پریودی .شاید هر سه روز یبار شاید گاهی هر روز یعنی خیلی کم ولی دارم و حسش میکنم بنظرتون بخاطر رشد رحمه یا طبیعیه؟یا خطرناک اخه هنو بچه بزرگم نیست که بگیم به دهانه فشار میاره و زایمان زودرسه؟؟

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

عزیزم کاملا طبیعی هس.رحم ت داره کم کم بزرگ میشه.

منم همینطوری هستم همش زیر دلم منقبض میشه کشاله رون و پهلوم تیر میکشه. کمردرد امانم بریده هر ترشح که میاد فکر میکنم خون داره میاد ....

دیروز رفتم سونو خداروشکر همه چی عالی و اوکی بود

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کاملا طبیعی هس.رحم ت داره کم کم بزرگ میشه. منم همینطوری هستم همش زیر دلم منقبض میشه کشاله رون ...

جدی میگی!خداروشکر منم وقتی ترشح میاد ببخشیدا سریع میکشم پایین چک میکنم😂همش فکر میکنم خونه

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
دکترا میگن طبیعیه .افرادم با هم فرق دارن

انشالله..اخه میترسم یوقت نارسایی دهانه رحم نداشته باشم

جدی میگی!خداروشکر منم وقتی ترشح میاد ببخشیدا سریع میکشم پایین چک میکنم😂همش فکر میکنم خونه

عزیزم اصلا نگران نباش. ایقد علایم عجیب بیاد سراغت ولی اصلا نترس. بلاخره باید با بقیه خانوما یه فرقی داشته باشی الان درونت یه تحول عظیم و دوس داشتنی در حال شکل گرفتنه. 

از من میشنوی مطالب ترسناک این سایت ها رو دنبال نکن مثل بارداری پوچ و خارج رحمی و .... اینا فقط باعث ترس میشن.

ریلکس باش به خدا بسپارش. هر درد جدید و عجیبی اومد سراغت خوشحال شو بگو این نشونه خوبیه .

ولی اگه خدای نکرده لکه بینی یا خونریزی داشتی برو دکتر 

که البته همونم در بیشتر مواقع خطرناک نیس با دارو حل میشه. 

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

انشالله..اخه میترسم یوقت نارسایی دهانه رحم نداشته باشم

نه عزیز م طبیعیه حالا زمان دکترت ، بهش بگو

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
عزیزم اصلا نگران نباش. ایقد علایم عجیب بیاد سراغت ولی اصلا نترس. بلاخره باید با بقیه خانوما یه فرقی ...

چخوب حرف میزنی عشقم😄😄دوست دارم عاشقتتتم

من با دکترم خیلی صمیمیم،از روز اول مثل تو میخواستم شروع کنم بهم گفت دیگه نبینم بیای بگی اینور دلم اونور دلم،بارداری دیگه،همینم باعث شد حساسیتم کم بشه و خیلی محکم و بیخیال باشم

من با دکترم خیلی صمیمیم،از روز اول مثل تو میخواستم شروع کنم بهم گفت دیگه نبینم بیای بگی اینور دلم او ...

افرین چه خوب

عزیزم اصلا نگران نباش. ایقد علایم عجیب بیاد سراغت ولی اصلا نترس. بلاخره باید با بقیه خانوما یه فرقی ...

سلامنم همین حالتم ولی تو هفته اولم تازه اقدام بارداری کردم خیلی نکرانم