2777
2789

حس میکنم شوهرم داره محدودم میکنه

اجازه نمیده هرجایی برم هرکاری بکنم،حس میکنم تو قفسم😒😭

البته خودم مقصرم،چون از روز اول زندگیم هررررکاری میکردم بهش گزارش میدادم،کجا بودم چه کردم و...

بنظرتون درست شدنیه،میشه تغییرش داد؟

چون اوایل اینطوری نبود

اره بی محلی کنی خب میشه گزارش نده نباید همیشه همه چیو بگی هرچند خودم از اول همه چیو میگفتم وحتی با خانوادشم میگفتم اونا هم میخواستند از طریق شوهرم محدودم کنند حالت اصلا عارم بهشون نمیارم راحت راحتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقت بحثمون نمیشد،دیروز تو دعوا خیلی حرفا بهم زدیم ک باعث افتادن فاصله بینمون شد

هرچند الان مثلا آشتی آشتی هستیم ولی چه فایده!

دلی از هم فاصله گرفتیم،حسش میکنم

اگه فقط می خواد بدونه کجایی و چکار می کنی که عیب نداره

نه عزیزم،قبلا میگفت هرچی تو بگی،هرجا تو بگی و...میگفت هر کلاسی دوست داری برو،و هرکاری که فکر میکنی درسته انجام بده،ولی حالا هرکاری میخوام بکنم،میگه نه

خیلی عجیب غریب شده😔😔

افسرده بمعنای واقعی شدم

یعنی اگه از الان رفتارمو تغییر بدم شوهرمم تغییر میکنه؟؟

مردا زود خسته میشن عادتش بده که پروپات نپیچه فقط در حدی بدونه کجا میری بسشه دیگه از اتفاقات اونجا نگو شاید همون باعث حساسیتش بشه هرچه دهنت بسته تر باشه راحتر خواهی. بود  

اگه خودتو تغییر بدی ،رفتار اونم عوض میشه.برا چی بهش گزارش میدی مرتب.مگه شما خودت عقل نداری که چی کار کنی؟یا شما زندانی واون زندانبان‌

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
مردا زود خسته میشن عادتش بده که پروپات نپیچه فقط در حدی بدونه کجا میری بسشه دیگه از اتفاقات اونجا نگ ...

آفرین درسته،متاسفانه من کللللل جزییاتو برات میگم همیشه،البته اونم آب بخوره بهم میگه

و همین باعث شده هردو بهم حساس شیم البته بیشتر اون

همه اولش گیرن بعدش خوب میشن شوهر شما برعکس شده؟علتشو جویا شو با یه روی خوش

بگو چی باعث نگرانیش شده 

منم هرجا برم حتی سوپری ب شوهرم خبر میدم ولی فقط در حد خبر دادن نه اینکه اجازه بگیرم 

تاحالا هم نشده بگه نرو فلانجا

یا فلانکارو نکن

ب اخلاق و جنبه ی طرفم بستگی داره دیگ