سلام من داستان زندگيمو ميگم شما قضاوت كنيد من چند سال پيش با يكي از اقوامنزديكم ازدواج كردم كه حيلي عاشقم بود از بچگي منو ميخواست ولي از بعد از اينكه بهم رسيديم خيلي بهم بي محلي ميكرد خيانت ميكرد من فهميدم و بخشيدمش چند بار تكرار كرد و من بخشيدمش تا اينكه گفت من بيمارم و نميتونم از تو جدا شم اما با بقيه هم ميخوام باشم من قهر كردم يه مدت كه چند روز بعدش احضاريه طلاق برام اومد و جدا شديم در دوران عقد و من به دلايلي مهريمو بخشيدم و اون يك هفته بعد از جدا شدنمون دوباره ازدواج كرد و من هر خواستگاري برام ميومد و به گوش اينا ميرسيد با دوروغ دورش ميكردند و ابرومو به دوروغ ميبردند تا اينكه ازدواج كردم با يك نفر كه خيلي دوسم داره ولي اون الان بچه دار شده و سر به راه و اهل كار و زندگي ولي من هنوز بچه دار نشدم به نظرتون اين حقه كسي كه ظلم ميكنه خيلي ظلم من حيلي كلي نوشتم ايا حقشه به همه چي برسه پس عدالت چي ميشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو مگه تو خونه اونی که ببینی به چی رسیده؟ و اینکه مگه هرکی بچه داره یعنی هیچ مشکلی نداره و خوشبخت عالمه؟
👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من میگیری؛ نکند قبل از این که جانم را میگیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفالهای شده باشم که تو جانم را میگیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که میگیری، جانم باشد و وقتی میمیریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسانها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستیام سر جایش باشد. نه اینکه تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
شوهر سابق منم با اون همه اذیتی که بهم کرد ازدواج کرد ولی منهنوز یه خواستگار درست حسابی نداشتم میگن حکمته ؤ درست میشه توهم امید داشته باش
عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)