2777
2789
عنوان

قضاوت كنيد

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 34 پست
نمیدونم والا،شاید روش نمیشه بیاد،یا غرورش اجازه نمیده،من هم دقیقا شرایط شمارو داشتم فقط نامزد من غری ...

غريبه خيلي خوبه الان ما اب ميخوريم ميفهمن تيشالا خوشبختيت پايدار 😘

اون كه اره دلم نميخواد ريختشو ببينم فقط در تعجبم كسي كه اينقدر ظلم كرده چرا تينقدر اسايش داره

از این لحاظ خیلی ها رو دیدم ظلم کردن در حق بچه هاشون و زنشون ولی الان تو آسایشن...  رسم زمونه همینه این دنیا عدالتی توش نیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غريبه خيلي خوبه الان ما اب ميخوريم ميفهمن تيشالا خوشبختيت پايدار 😘

مرسی عزیزم،انشاالله خدآ یه بچه سالمو ناز بده غرق خوشبختی بشی😚آره غریبن ولی مثلا شده جایی عروسی دعوت بودیم یدفعه اونارم دیدم ،کلا شهر کوچیکه تو تولدو عروسی بالاخره یکی میبنشون یا خبر میاد،ولی من اصلا انگار نمیشناسمشون ،برام بی اهمیتن با اینکه خون به جگرم کرد

عزیزم حکمت خداس هرکس رو یجوری امتحان میکنه شاید قسمت ماهم اینه ک با بچه امتحان بشیم باید راضی باشیم به رضای خدا تا بهمون ببخشه اخه کار خدا بی حکمت نیست و خدا صد در صد عادله

سلام دوستان عزیز هر سوالی درباره آی وی اف دارید میتونم کمکتون کنم ‌‌‌❤️❤️