2777
2789
عنوان

شوهر بداخلاقم رو عاشق خودم کردم.

| مشاهده متن کامل بحث + 24584 بازدید | 239 پست
اصلااا اینطوری نیست عزیزم. شما ته قصه ی این بنده خدارو خوندی؟ دیدی شوهرش چطوری دیوونه اش شده؟ ما ...

خب اگه اون خانومم یه لحظه برگرده به خود واقعیش و بخواد راحت زندگی کنه شوهرش باز همون اخلاقای گندشو از سر میگیره..

طول میکشه تا بفهمی دوس داشتنِ آدما دست خودشون نیست ، دست هورموناشونه =)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظور من این هستش خوبه این کارها ولی میگن غر نزنین وقتی من یه کار هزار بار بهش تذکر میدم مثلا میگم ع ...

عزیزم ناراحت نشیا اما مردا یا این چیزا رو بلدن یا نه

اگر شوهر شما الان تا این سن آب یادش میره بریزه خب دیگه نمیتونه عوضش کنه این شخصیت مردا میشه باور کن نمیتونن من اینو از داداشم فهمیدم مخصوصا ،چون شوهرم تو این چیزا تمیز هست اما شوهر من همیشه لباساشو در میاره میندازه رو تخت پر لباس میشه تا الان یه بار هم بهش نگفتم لباساتو اویزون چوب لباسی کن خواستم بگو جلو خودمو گرفتم گفتم چیزی نیست که خودم پشت سرش جمع میکنم البته اگر جلو خودش اینکارو کنم مطمئنن تاثیر داره اما من وقتی میره سر کار مرتب میکنم حالا شما هم همین که دیدی داره صورتشو میشوره با مهربونی جلوش خودت اب بگیر شاید تاثیر داشت اگر سختته خودت مدام تمیز کنی

نه عزیزم.

ایشالله خوشبختیت تکمیل بشه 😊

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
من خیلی خنگم ازم انتقاد میکنه زودی یادم میره درس نمیگیرم

میتونی یادداشت کنی عزیزم. من اینکارو میکنم. یا موقعی که بحثی میشه و انتقاداشو میگه، یواشکی صداشو ضبط میکنم تو گوشیم😄

عزیزم عنوان تاپیک هم درمورد "تغییر" روابط زن و شوهری هست. شما که همسرت از حالا ایده آل هست که خداروص ...

انشالله ماهتاب عزيزممم درست ميشه هنه چيززز ولي دركل تو زندگي زناشويي اگه ميخاي همه چي خوب باشه بايد خودت و بزني ب كري و كوري و لإلي وخري

ببخشيدا اينقد روك صحبت ميكنم

وقتينديز و نشنيده بگيري و حاضر جوابي كني و وانمود كني دوزاريت نيوفتاده زندگيت عسل ميشه ولي بخاي اثبات كني ديدي و شنيدي و ميفهمي كلاهت بس معركس

يكي از روزاي ١٥سالگي وقتي بيدارميشي,تمام اون كودكي بزرگوارانه و نوجووني معذبيات ميپيچي وباحسرت واه ،ي شب بايدبزرگ بشي ،ديگه بلند نخندي ،خانومانه رفتار كني ،خواسته هات و زياد مطرح نكني،يه چيزايي عيب باشه برات،بلكه با تموم كم و كوچيك بودنت تو دنيا ادم بزرگا جا بشي هيچ وقتم از خودت و هيشكي نپرسي چرا؟اين شرط ادم بزرگ بودنت🍁 ديگه بچه نيستي دنبال علت بگردي بايد خودت ي جوري ب خودت حالي كني ⛏💔ميدوني مسبب اين تبعيض و زوركي جا شدن  تو دنيا بزرگا و يه شب بزرگ شدن كيه؟پدر و مادر👬همينايي ك ميخان بخاطر حرف مردم بچه بيارن،همينايي ك به جاي حلكردن مشكلشون  بچه ميارن تا گرم بشه، پا ب سن گذاشتن  يكي باشه اب دستشون بده بعد١٢٠سال يكي باشه واسشون ي فاتحه بدهشادبشن دختر ميارن  ولي منعش ميكنن از دنياي صورتي ،رنگ دنياش و خودشون خاكستري ميكنن،هميشه محدود و خشمگين ،بعد كم كم اين موجود ظريف ميشه  شاهد و ناظر اختلافات،بي حرمتيا،قهرا،حتي امور شخصي  ميندازن سرش🎃اسمشم ميزارن تربيت درست به همه ميگن دخترمن خيلي جلوتر سنش درك ميكنه😞بلد كار كنه 😖فقط بازي نميكنه😓 و ميشه جز افتخاراتشون،اونوقت اين دختر بچه با دنيا خودش خدافظي ميكنه ويه شب وارددنيا ادم بزرگا ميشه🚯دلسوز و محتاط و محدود روز و شباش و طي ميكنه ،يهو ميشه ٢٠ساله با كلي هيجان و عقده وكمبود،اونوقت در تعاروف كردن عقده هاش و ترساش باز ميشه ،يكي عشق  يكي محبت❣يكي رنگ صورتي💓يكي اعتماد بنفس و شجاعت👽يكي دوست داشتن🤖يكي رها بودن🌪يكي دستش و ميگيره 👫يكي نوازشش ميكنه💑يكي ميشكنه💔يكي رهاش ميكنه🏃🏻 و ميشه كانون سو استفاده يهو ٢٥ساله ميشه ميبينه چيزي ندارهجز رنج اونوقت تو سن ٢٥سالگي ٤نسل و زندگي كرده خودش👧🏻مادرش👸🏻مادربزرگش👩🏼مادربزرگ همه اينا👵🏻پس قبل اينكه بچه بياريد  و بچه رو قرباني كنيد ،هروقت ديديد ازعشق اميد ارامش زيبايي و رنگي پر هستيدوميخايد اينا ادامه دار و تكثير بشن بچه بياريد اونم دختر فقط صورتي 👶🏻💗💕💞💓💟

این موارد از حق نگذریم برای خیلی ها ممکنه جواب بده البته دیر و زود داره، اما برای یه عده اینطوری نیست. مثلا کسی که افکار تعصبی داره و یک سری بایدها داره که حتما باید انجام بشه و خانوم هم به هیچ وجه نمیتونه اون خواسته ها رو برآورده کنه.

عاشق تمام ثانیه های زندگی با همسر و دخترهام هستم. 

اسمش بهش میخورد رویا

بیشتر شبیه داستان بود و غیر واقعی

من نمیپسندم 

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
ولي من با ي مردي هستممممم ك نجيب،پاك،عاشق و تمام قد خودش و وقف من ميكنه  هنوزم ميگه فكر نميكرد ...

عزیزم خوشحالم برات

اما در کل درصد مردایی که مثل شوهر شما باشن کمه واقعا نه اینکه بقیه بدن نه اصلا اما هر کس به یه شیوه ای تربیت شده و تنوع هم زیاده و اینکه مردی مثل شوهر شما که قدردان زندگیش باشه یه نوع از این همه انواع رفتارهای شخصیتی مرداست و همه زوج ها واقعا در حالت ایده ال قرار نمیگیرن

اسمش بهش میخورد رویا بیشتر شبیه داستان بود و غیر واقعی من نمیپسندم 

عزیزم من خودم اینو انجام دادم و نتیجه گرفتم.

وقتی که زندگیم داشت از هم میپاشید.

دیدم خیلی از خانوما میان اینجا و مشکلاتشونو بیان میکنن که بعضیاش واقعا شبیه مشکلات گذشته ی منه. دلم نیومد اینجا نزارم.

مشکلات بزرگ مثل خدای نکرده اعتیاد و ... رو نمیگم.همینچیزایی که این خانوم نوشته بود. اینا واقعا قابل حله.

برای منم اولش احمقانه بنظر میومد. ولی مث یه مریضی که بخاطر بیماری لاعلاجش، همممه ی راه هارو میره، این راهو امتحان کردم و خدا میدونه که نتیجه گرفتم.

حتی اگه به درد یک نفر هم بخوره، برای من کافیه😊

عزیزم ناراحت نشیا اما مردا یا این چیزا رو بلدن یا نه اگر شوهر شما الان تا این سن آب یادش میره بریزه ...

نمیخوام اینجا بحث مادرشوهری راه بیاندازم شوهرم بلده ولی تو خونه خودمون اینکارها رو نمیکنه من مادرشوهرم وسواس شدید داره وقتی عقد بودیم همیشه خونشون مرتب شوهرم رعایت میکرد میگفت مامانم اعصابش خرد میشه ولی الان خونه خودمون از راه میاد لباسها رو  مبل میگم عزیزم مگه چقدر راه تا اتاق که بذاری سر جا لباسی میگه غر نزن یکسره خودم جمع میکنم با اینکه میبینه من غیر کار خونه شاغل هستم و دوتا بچه کوچیکم دارم پس بلده فقط برای من انجام نمیده حرفی هم بزنی محکوم میشی که تو غر میزنی اخه تذکر و کوتاه اومدن یه بار دو بار هزار بار دیگه بی خیال شدم منظورم اینه شاید رو همه جواب نده

پرستار nicu
عزیزم خوشحالم برات اما در کل درصد مردایی که مثل شوهر شما باشن کمه واقعا نه اینکه بقیه بدن نه اصلا ا ...

درسته دركل اينم بگم من در گذشته تو خانواده پدريم زندگي فوق وحشتناكي داشتممممم 

تمام ثانيه هام كابوس بود

هميشه از بابت اين دلم خوش ك ب هرحال روي خوشي هم نصيب من شد

يكي از روزاي ١٥سالگي وقتي بيدارميشي,تمام اون كودكي بزرگوارانه و نوجووني معذبيات ميپيچي وباحسرت واه ،ي شب بايدبزرگ بشي ،ديگه بلند نخندي ،خانومانه رفتار كني ،خواسته هات و زياد مطرح نكني،يه چيزايي عيب باشه برات،بلكه با تموم كم و كوچيك بودنت تو دنيا ادم بزرگا جا بشي هيچ وقتم از خودت و هيشكي نپرسي چرا؟اين شرط ادم بزرگ بودنت🍁 ديگه بچه نيستي دنبال علت بگردي بايد خودت ي جوري ب خودت حالي كني ⛏💔ميدوني مسبب اين تبعيض و زوركي جا شدن  تو دنيا بزرگا و يه شب بزرگ شدن كيه؟پدر و مادر👬همينايي ك ميخان بخاطر حرف مردم بچه بيارن،همينايي ك به جاي حلكردن مشكلشون  بچه ميارن تا گرم بشه، پا ب سن گذاشتن  يكي باشه اب دستشون بده بعد١٢٠سال يكي باشه واسشون ي فاتحه بدهشادبشن دختر ميارن  ولي منعش ميكنن از دنياي صورتي ،رنگ دنياش و خودشون خاكستري ميكنن،هميشه محدود و خشمگين ،بعد كم كم اين موجود ظريف ميشه  شاهد و ناظر اختلافات،بي حرمتيا،قهرا،حتي امور شخصي  ميندازن سرش🎃اسمشم ميزارن تربيت درست به همه ميگن دخترمن خيلي جلوتر سنش درك ميكنه😞بلد كار كنه 😖فقط بازي نميكنه😓 و ميشه جز افتخاراتشون،اونوقت اين دختر بچه با دنيا خودش خدافظي ميكنه ويه شب وارددنيا ادم بزرگا ميشه🚯دلسوز و محتاط و محدود روز و شباش و طي ميكنه ،يهو ميشه ٢٠ساله با كلي هيجان و عقده وكمبود،اونوقت در تعاروف كردن عقده هاش و ترساش باز ميشه ،يكي عشق  يكي محبت❣يكي رنگ صورتي💓يكي اعتماد بنفس و شجاعت👽يكي دوست داشتن🤖يكي رها بودن🌪يكي دستش و ميگيره 👫يكي نوازشش ميكنه💑يكي ميشكنه💔يكي رهاش ميكنه🏃🏻 و ميشه كانون سو استفاده يهو ٢٥ساله ميشه ميبينه چيزي ندارهجز رنج اونوقت تو سن ٢٥سالگي ٤نسل و زندگي كرده خودش👧🏻مادرش👸🏻مادربزرگش👩🏼مادربزرگ همه اينا👵🏻پس قبل اينكه بچه بياريد  و بچه رو قرباني كنيد ،هروقت ديديد ازعشق اميد ارامش زيبايي و رنگي پر هستيدوميخايد اينا ادامه دار و تكثير بشن بچه بياريد اونم دختر فقط صورتي 👶🏻💗💕💞💓💟