ماهتاب_ مدیر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 4351 عنوان شوهر بداخلاقم رو عاشق خودم کردم. | مشاهده متن کامل بحث + 24591 بازدید | 239 پست خانوما مطلبى که الان براتون کپى ميکنم رو خيلى با دقت و چند بار بخونيدخودش يه کلاس مشاورستخيلى درس ميده بهموناز يه زندگى واقعىکه تو وبلاگ خانواده برتر اونو خوندمعاليه👇👇👇✔شوهر بد اخلاقم رو عاشق خودم کردم یه روش عالی و خانومانه برای پس انداز کردن ❤️ 1397/07/09 | 02:16 38 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسمین_گلی عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 142 [QUOTE=70424390]من هرماه میخونمش. گاهی ماهی دوبار. گاهی بیشتر. هروقت حس کنم دارم از راهم فاصله میگیرم، میخونم و یاد ...[/QUOخوبه منم امتحان میکنم ببینم میشه
ماهتاب_ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 4351 منظور من این هستش خوبه این کارها ولی میگن غر نزنین وقتی من یه کار هزار بار بهش تذکر میدم مثلا میگم ع ... عزیزم میدونم چی میگی.کتاب "هنر زن بودن" رو دانلود کن و بخون. خیلیی آرومت میکنه درمورد این چیزا و بهت یاد میده در اینجور مواقع چیکار کنی. چنتا مثال از زندگی های واقعی هم آورده. نوشته مارابل مورگان. یه روش عالی و خانومانه برای پس انداز کردن ❤️
ماهتاب_ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 4351 [QUOTE=70424390]من هرماه میخونمش. گاهی ماهی دوبار. گاهی بیشتر. هروقت حس کنم دارم از راهم فاصله میگیر ... حتمااا میشه عزیزم. یه روش عالی و خانومانه برای پس انداز کردن ❤️
پازل عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 3607 عزیزم میدونم چی میگی. کتاب "هنر زن بودن" رو دانلود کن و بخون. خیلیی آرومت میکنه درمورد این چیزا و ب ... مرسی ممنون❤❤❤ پرستار nicu
ستيا عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24874 اسم کاربریت اسم دختر منه😍😍😍 خیلی قشنگه 😍😍 عاشق این اسمم قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
ماهتاب_ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 4351 نمیدونم چرا همیشه خانوما باید برا باقی موندن رابطشون تلاش کنن ؟ خب چرا اقاییون مثل ما تلاش نمیکنن؟ ه ... اصلااا اینطوری نیست عزیزم.شما ته قصه ی این بنده خدارو خوندی؟دیدی شوهرش چطوری دیوونه اش شده؟ما فقط اولش اینکارارو میکنیم. بعد خودشون تو مسیر درست قرار میگیرن و زندگی بهشت میشه.😊این اسلحه ی ماست. که با محبت و سیاست همسرمونو جادو کنیم😎 یه روش عالی و خانومانه برای پس انداز کردن ❤️
ماهتاب_ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 4351 عزیزم این متنشو میسخ برای من بفرستی ت ل گ آیدی تل داری؟ خصوصی بده برات بفرستم. یه روش عالی و خانومانه برای پس انداز کردن ❤️
anahiiid عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 2386 وای تو منی یا من توام رویااااا؟؟؟؟😂😂 دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔
۰۱۲۳ عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 8791 راستی استارتر بچه هم داری ؟؟؟؟ دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
ماهتاب_ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 4351 ولي من با ي مردي هستممممم ك نجيب،پاك،عاشق و تمام قد خودش و وقف من ميكنه هنوزم ميگه فكر نميكرد ... عزیزم عنوان تاپیک هم درمورد "تغییر" روابط زن و شوهری هست. شما که همسرت از حالا ایده آل هست که خداروصدهزار بار شکر.😍مایی که روابطمون ایده آل و صددرصدی نیست، میخوایم تلاش کنیم و به اون حد برسونیمش😊 یه روش عالی و خانومانه برای پس انداز کردن ❤️
ماهتاب_ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 4351 راستی استارتر بچه هم داری ؟؟؟؟ نه عزیزم. یه روش عالی و خانومانه برای پس انداز کردن ❤️
ارغوان17 عضویت: 1395/08/04 تعداد پست: 423 چقدر از این جور تلاشها بدم میاد 😯😷 هرگز نگویمت ز کرم دست من بگیر 💚💚💚عمری گرفته ای مبادا رها کنی