2777
2789
عنوان

شوهر بداخلاقم رو عاشق خودم کردم.

| مشاهده متن کامل بحث + 24595 بازدید | 239 پست
قربونت برم‌عزیزم.  من اینو از جایی کپی کردم. خودم صددرصدی هنوز انجامش ندادم. ولی بیش از نصفشو ...

❤😚😚😚

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینو میگم چرا فقط زنا باید تلاش کنن و همه جا زنا باید کم بیارن 

منظور من این هستش خوبه این کارها ولی میگن غر نزنین وقتی من یه کار هزار بار بهش تذکر میدم مثلا میگم عزیزدلم ریشتو میزنی بعد اب بگیر بره خشک نشه بعددمیخوام نظافت کنم اعصابم داغون میشه ولی انگار نه انگار وقتی هم بهش میگم چرا اینکار رو نکردی میگه تو غر میزنی خوب تو رعایت کن من غر نزنم چرا من همش باید کوتاه بیام و نادیده بگیرم

پرستار nicu

در جواب دوستان که اعتراض دارن که چرا خانومها باید کوتاه بیان...باید گفت که وقتی که زندگی تو ساختی و تمام زنانگیت رو خرج کردی...بعدش همسرت بهت وابسته میشه و حالا اون شروع میکنه

یه معامله دوطرفه است ولی باید معمولا حانومها واسه انعطافی که دارن شروع کننده باشن

امیدی هست...چون خدایی هست
من تا دو روز اینارو رعایت میکنم بعد یادم میره 😕😐

من هرماه میخونمش. گاهی ماهی دوبار.

گاهی بیشتر. هروقت حس کنم دارم از راهم فاصله میگیرم، میخونم و یاداوری میکنم به خودم.

@نوراهستم  

@ستیا  

@mamikocholo  

من هرماه میخونمش. گاهی ماهی دوبار. گاهی بیشتر. هروقت حس کنم دارم از راهم فاصله میگیرم، میخونم و یاد ...

درسته فقط خوندن مداومش باعث میشه ک تویادمون بمونه ممنون عزیزم بابت تایپیک خوبت😍💞

پروردگارا فقیر آن است ک تورا ندارد..♡
انگار مردا بجه هستن ما مادرشونیم باید تر و خشکشون کنیم حس بدیه 

اتفاقا اینجا اصلا نگفته که مردهارو ترو خشک کنیم عزیزم.

ما فقط باید با سیاست و محبت رفتار کنیم😊

ولي من با ي مردي هستممممم ك نجيب،پاك،عاشق و تمام قد خودش و وقف من ميكنه 

هنوزم ميگه فكر نميكردم ي روزي منو بپذيري 

با اينكه سطح سواد و سطح فرهنگ و سطح اجتماعي بالايي داره 

ك گاهي تو دلم ب خودم ميگم من چي دارم ،،،،؟؟؟ ميشينم مقايسه ميكنمممم از همه لحاظ سرتر. حتي تو نرع لباس پوشيدن و خريد كردنش 

تو نحوه حرف زدنش 

تو شغلش 

تو سوادش

عملا هسچي نيستم مقابلش 

ولي روزي نيس ك بهم بگه ممنونم قبولم كردي

بنظرممممم ادما بايد كسي و انتخاب كنن ك  اون طرف قدرش و بدونه و بخادش

ن اينكه بدوه و تلاش و اثبات كنه ك دوسش داشته باشن

اگه هركسي با دقت تيكه خودش و انتخاب كنه خالا هرچقدر هم دور 

نياز نيست مثل رويااااا باشه 

يكي از روزاي ١٥سالگي وقتي بيدارميشي,تمام اون كودكي بزرگوارانه و نوجووني معذبيات ميپيچي وباحسرت واه ،ي شب بايدبزرگ بشي ،ديگه بلند نخندي ،خانومانه رفتار كني ،خواسته هات و زياد مطرح نكني،يه چيزايي عيب باشه برات،بلكه با تموم كم و كوچيك بودنت تو دنيا ادم بزرگا جا بشي هيچ وقتم از خودت و هيشكي نپرسي چرا؟اين شرط ادم بزرگ بودنت🍁 ديگه بچه نيستي دنبال علت بگردي بايد خودت ي جوري ب خودت حالي كني ⛏💔ميدوني مسبب اين تبعيض و زوركي جا شدن  تو دنيا بزرگا و يه شب بزرگ شدن كيه؟پدر و مادر👬همينايي ك ميخان بخاطر حرف مردم بچه بيارن،همينايي ك به جاي حلكردن مشكلشون  بچه ميارن تا گرم بشه، پا ب سن گذاشتن  يكي باشه اب دستشون بده بعد١٢٠سال يكي باشه واسشون ي فاتحه بدهشادبشن دختر ميارن  ولي منعش ميكنن از دنياي صورتي ،رنگ دنياش و خودشون خاكستري ميكنن،هميشه محدود و خشمگين ،بعد كم كم اين موجود ظريف ميشه  شاهد و ناظر اختلافات،بي حرمتيا،قهرا،حتي امور شخصي  ميندازن سرش🎃اسمشم ميزارن تربيت درست به همه ميگن دخترمن خيلي جلوتر سنش درك ميكنه😞بلد كار كنه 😖فقط بازي نميكنه😓 و ميشه جز افتخاراتشون،اونوقت اين دختر بچه با دنيا خودش خدافظي ميكنه ويه شب وارددنيا ادم بزرگا ميشه🚯دلسوز و محتاط و محدود روز و شباش و طي ميكنه ،يهو ميشه ٢٠ساله با كلي هيجان و عقده وكمبود،اونوقت در تعاروف كردن عقده هاش و ترساش باز ميشه ،يكي عشق  يكي محبت❣يكي رنگ صورتي💓يكي اعتماد بنفس و شجاعت👽يكي دوست داشتن🤖يكي رها بودن🌪يكي دستش و ميگيره 👫يكي نوازشش ميكنه💑يكي ميشكنه💔يكي رهاش ميكنه🏃🏻 و ميشه كانون سو استفاده يهو ٢٥ساله ميشه ميبينه چيزي ندارهجز رنج اونوقت تو سن ٢٥سالگي ٤نسل و زندگي كرده خودش👧🏻مادرش👸🏻مادربزرگش👩🏼مادربزرگ همه اينا👵🏻پس قبل اينكه بچه بياريد  و بچه رو قرباني كنيد ،هروقت ديديد ازعشق اميد ارامش زيبايي و رنگي پر هستيدوميخايد اينا ادامه دار و تكثير بشن بچه بياريد اونم دختر فقط صورتي 👶🏻💗💕💞💓💟

نمیدونم چرا همیشه خانوما باید برا باقی موندن رابطشون تلاش کنن ؟ خب چرا اقاییون مثل ما تلاش نمیکنن؟ همیشه این ماییم که باید غر نزنیم. گریه نکنیم. خفه خون بگیریم تا خاطر اونا مشوش نشه ...   

طول میکشه تا بفهمی دوس داشتنِ آدما دست خودشون نیست ، دست هورموناشونه =)