2777
2789
عنوان

خانووووما بیااااااااااااتین کارتون داررررررررم

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه با کسر ۵۰۰ تومن در ماه از حقوقتون مشکلی ندارین خوبه؛ وگرنه ریسکه چون معلوم نیس کی به اسمتون در بیاد

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

من یه ده میلیونی دارم ماهی ۳۰۰ الان ۸تاش گذشته فک کنم هنوز اسمم درنیومده دوسال دیگم تموم میشه

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
چهل نفر ماهی پونصد تومن که میشه بیست میلیون..پس اون دو ملیون دیگش هر ماه از کجا میاد؟؟؟

تعدادو دقیق نمیدونم یکی ۲۵۰میده یکی ۵۰۰ خلاصه شده ۲۲میلیون .من فقط میترسم اخرا دربیاد اسممون

اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم

اووووووو40ماه صبرکنی که 22میلیون پول برات دربیادمیدونی ارزش پولمون 4سال دیگه چیه نکن اینکاروخیلی طولانی وخسته کننده ست من اکثرایکساله شرکت میکنم که زودتموم شه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
اووووووو40ماه صبرکنی که 22میلیون پول برات دربیادمیدونی ارزش پولمون 4سال دیگه چیه نکن اینکاروخیلی طول ...

منم بخطر همین چیزا میگم شوهرم میگف الان نمیتونیم رب بخریم پوشک بخریم حالا ماه بعدو خدامیدونه بخدا رفتیم سوپر مارکت روغن نداشتن انگارقحطی اومده سه جا روغن پرسیدیم نداشتن

اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم