2777
2789
عنوان

بحث اعتقادي و حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش كفتم هر جور تو بكي فكر ميكردم عوض ميشه شده ها خيلي شده فقط از اين روسري لامصب دست ور نميداره ان ...

عزیزم یکی از جنبه های مسلمونی هم حجابه. شتر سواری که دولا دولا نمیشه. 

من نمیفهمم این حرف از کجا درومده که دلت پاک باشه و ظاهرت هزار رنگ. مگه میشه؟مگه داریم؟

دانشجوهای عزیز اگه درمورد دروس برنامه نویسی کمکی خواستید میتونم کمکتون کنم
خوب شما شرایط رو پذیرفتی با همسرت حرف بزن  برید مشاور

رفتيم كفت جدا شين شوهرم كفت من قبول ميكنم هرجور ميكع باشم بعد زد زير حرفشم ناكفته نماند اوايل كفت ازت ميخوام فقط يه روسري سرت كني همين منم قبول كردم الان عذاب ميكشم

رفتيم كفت جدا شين شوهرم كفت من قبول ميكنم هرجور ميكع باشم بعد زد زير حرفشم ناكفته نماند اوايل كفت از ...

اصلا حرفشون نامربوط نیس ..  ولی خب وقتی شما اینارو قبول نداشتی خیلی باید دقت میکردی قبل ازدواج

اللهم عجل لولیک الفرج                                                
رفتيم كفت جدا شين شوهرم كفت من قبول ميكنم هرجور ميكع باشم بعد زد زير حرفشم ناكفته نماند اوايل كفت از ...

خوب پس تنها راه همونه که مشاور گفت یبار سفت پیش برو شاید ترسید درست شد

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
بنظرمیاد الان مسائل دیگه هم باعث شده کمی اذیت بشی،، وگرنه صرفا تاکید بر پوشش (اون هم در جهت خدا پسند ...

چرا میتونه،

به هر چی اعتقاد نداشته باشی، اجبارش ادیتت خواهد کرد

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 
عزیزم یکی از جنبه های مسلمونی هم حجابه. شتر سواری که دولا دولا نمیشه.  من نمیفهمم این حرف از ک ...

ولي اول ددل پاك مهمه خيليا هستن دلشون لجنه نقاب دارن

اولش كفتم هر جور تو بكي فكر ميكردم عوض ميشه شده ها خيلي شده فقط از اين روسري لامصب دست ور نميداره ان ...

بله،، دقیقا اعتقاد به حجاب به مسلمونی ربط داره نازنینم

صراحتا آیه قرآن داریم