2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون نمیدونه نی نی سایت عضون

1078 بازدید | 126 پست

شوهر من نمیدونه کلا با فضای مجازی مخالفه اینستاکه دورش وخط کشیدم تل....رام هم بزور التماس نصبیدم واسه اینجور چیزا خیلی گیر میده مخالفه حالا کیا مثل منن

میگم یوقت زشت نباشه نزدیک هزارودویست سال است که مردی منتظر۳۱۳نفر است....😔

تل و اینستا و واتس آپ رو میدونه نی نی سایت رو نه😁

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینستا واتس و تل دارم میدونه؛خودشم داره.مشکلی نداره.البته من اینستا زیاد نمیرم وقتم تلف میشه

نی نی سایتم لزومی نداره توضیح بدم.گفتم تو یه سایت میرم ولی اسمشو نپرسید منم نگفتم مردا کنجکاون همین مونده بگم بیاد کلی چیز اینجا سر دربیاره😥

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

وقتايي كه ميام تو Safari مثلا برم گوگل چيزي سرچ كنم يا حالا هر كار ديگه ايي چشمم ميخوره به يكي از صفحات باز نيني سايت كه قبلا بازكردم ميگم عععه يك دوريم بيام اينجا بزنم

من کاربرى اول kimiajoonjooni2 هستم 😂
Hala mage bedond? انقدر موضع بي اهميتيه كه من اصلا يادم ميره در طى روز كه اينجا عضوم !! چه برسه بخوا ...

دوس نداری تو تاپیک نیا درموردش حرف نزن خب عزیزم

من نی نی سایت و نمیدونه اخه خیلی درد و دل کردم از خانوادش بفهمه نابودم میکنه با ۱۸ چرخ از روم رد میشه کلا میگه راز زندگیتو نباید ب کسی بگی 

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  
من نی نی سایت و نمیدونه اخه خیلی درد و دل کردم از خانوادش بفهمه نابودم میکنه با ۱۸ چرخ از روم رد میش ...

خخخخخخخخخ

دوس نداری تو تاپیک نیا درموردش حرف نزن خب عزیزم

يعني چي؟ سوال شما اين بود منم گفتم عضو بودن تو اينجا انقدر بي اهميته كه كلا يادم ميره طى روز اينحا عضوم چه برسه به اينكه بگم هي امير راستي من ني نى سايت عضوماا

جواب سوالتو دادم ديگه وا😐

من کاربرى اول kimiajoonjooni2 هستم 😂
من نی نی سایت و نمیدونه اخه خیلی درد و دل کردم از خانوادش بفهمه نابودم میکنه با ۱۸ چرخ از روم رد میش ...

همه مردا حساس هستند رو این چیزا

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
خخخخخخخخخ

والا نمیدونی چقد حساسه ....یعنی از خودش و خانوادش متنفرم 😅😅😄😄😄😃😃🤣🤣😂😂😂😂😂🤣

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم