2777
2789

بعد چهارسال ازش خوشم اومد خیلی زیاد 

اونم گفت دوسم داره 

هفته اول حرف از رابطه جنسی زد و من گفتم نه 

دیگه حرفی ازش نزد و مهربون و گرم رفتار میکرد 

سر اینکه من سرم تو گوشی بود گفت نه تو رل داری و ...من پسرایی که فالوم داشتنو ریموو کردم و ریکوئست قبول نمیکردم که فکر بد نکنه با خودش ولی این آدم هفت هزار فالویبنگ دختر داشت و من هرچی میگفتم میگفت نه بخاطر کارمه مشتریه فلانه بهونه میاورد 

این مدت که من نبودم متوجه شدم ی دختر خانوم تو مجتمعمون مشغول بکار شده که این آقا حتی پستای قدیمیشم لایک کرده در حالیکه حتی یکبار استوریای منو لایک نکرده بود و حرف از غرور میزد که مغرورم فلانم نمیتونم سخته برام نشون بدم حسمو یا چیزی روز بدم!

بروز رسانی جدید اینستا قسمت فرندز دختره اومد بالا ی پست برای نه ساعت پیش ی پست برای سیزده ساعت پیش داشت هردوتارو لایک کرده بود در حالیکه استوریای این چنروز منو بعد هیفده هیجده ساعت سین میزد 

منم بدون کلمه ای حرف زدن بلاکش کردم 

قراره پاییز برگردم مجتمع چجور رفتار کنم 

(الان نگید حساسی فلان من بهش گفتم ، گفتم من حساسم حسودم ، کوچیکترین کار و حرفی تا چندین هفته باعث میشه کارم بشه گریه)

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سگ محلش کن

نمیدونم چجوری 

من کلا مجتمع بودنی رفتارم سرد و خشک بود با همه 

میخوام با این یجوری بد شم همه متوجه شن مخصوصا خودش 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

خوب کردی چرا غرور برای بقیه می‌زاره کنار برا تو غرور داره رفتی آدم حسابش نکن

دقیقا 

گفت غرورم نمیزاره گفتم من غرور نداشتم؟

من اول پیام بدم من محبت کنم بهت من ....

بره به درک لیاقتم ببشتر ازین حرفاست نهایت چنسال دیگه صب میکنم از یکی دیگه خوشم بیاد

حساس چیه عاقلانه ترین و بهترین رفتارو کردی بی محلی هم بهترین کاره افرین بهت

رفیقم بهم میگه حساسی فلان 

ولی بخدا نیستم 

من قشنگ حس میکنم 

انگار برای راضی کردن من برای رابطه ادا در میاره و رفتاراشو میزاره پای غرور ولی برای بقیه اون غروره رو نداره 

بد شدن شخصیت ادمو میاره پایین . سرد و خشک رفتار کن

والا لیاقت رفتار بدمم نداره اینقدر بی لیاقته 

رفیقم بهم میگه حساسی فلان ولی بخدا نیستم من قشنگ حس میکنم انگار برای راضی کردن من برای رابطه ادا در ...

اتفاقا اینایی که گفتی همشون منطقیه و باید بهش توجه شه خداروشکر از الان متوجه شدی وگرنه یه مدت میگذشت ضربشو میخوردی 

ادم امنی برا رابطه نیست این ادم 

🥲
اتفاقا اینایی که گفتی همشون منطقیه و باید بهش توجه شه خداروشکر از الان متوجه شدی وگرنه یه مدت میگذشت ...

🥲🥲🥲🥲خیلی ناراحتم از دیشب 

اینقدر گریه کردم لایکاشو دیدم 

🥲🥲🥲🥲خیلی ناراحتم از دیشب اینقدر گریه کردم لایکاشو دیدم

تنها چیزی که میتونم بگم اینه یه ماه گریه کن ولی برنگرد به اون ادم 

پسرا به ندرت وابسته میشن و خیلی راحت کنار میذارن ادمو 

تو هم لازم نیس سخت بگیری برا خودت 

تو دنیا هفت میلیارد آدم. بالاخره یکی میاد که تو رو اونجور که باید بخواد . خودتو گول نزن و به کم قانع نشو . بخدا مردا یکیو بخوان دنیارو میریزن زیر پاش فالوینگ که چیزی نیس 

🥲
تنها چیزی که میتونم بگم اینه یه ماه گریه کن ولی برنگرد به اون ادم پسرا به ندرت وابسته میشن و خیلی را ...

نه خودمو هیچوقت گول نمیزنم منطقی تصمیم میگیرم ولی از ناراحتیم کم نمیکنه 

اتفاقا دیشب با خودم گفتم مکه کمبود پسر اومده قدر ندونه هستن قدر بدونن ی عمر منت کشیدن سگ محل کردی ی پسره لاشی بخواد بهت حس بی ارزشی بده