2777
2789
عنوان

خانمهايي كه بدنبال درآمد هستيد

305 بازدید | 17 پست

خانمهايي كه به دنبال درآمد هستيد به شماره تو امضا من پيامك بديد براتون توضيح ميدم 

كلينيك تخصصي  دندانپزشكي پارس  كرج بلوار شهرداري . --٠٩٣٠٣٦٨٣٣٧٦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دستيار دندانپزشك هستم 

مطب دكتر چند ماهيه جابجا شده و مريضها پراكنده شده 

الان هر كسي مريض معرفي كنه پورسانت دريافت ميكنه 

من دستيار دندانپزشك هستم  مطب دكتر چند ماهيه جابجا شده و مريضها پراكنده شده  الان ه ...

به دکتر بگین جای قبلی که مطب داشتن آدرس وتلفن محل جدیدشونو بزنن  مریضای قبلیشون مطلع بشن بیان 

حالا پورسانت من  

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
به دکتر بگین جای قبلی که مطب داشتن آدرس وتلفن محل جدیدشونو بزنن  مریضای قبلیشون مطلع بشن بیان&n ...

ًمرسي از راهنماييت 😂😂😂😂😂 

چ جالب همسر منم دندانپزشکه الان یه مدت دنبال لابراتوار خوب میگرده شما جای خوب و منصف نمیشناسین؟

كجا هستيد شما 

معمولا لابراتواره نزديك مطب باشه بهتره

لابراتواري كه براي مطب ما كار ميكنه هم كارش خوبه من نديدم دكتر يا مريضامون ناراضي باشن 

خواستي پيامك بده شماره اش را برات بذارم