2777
2789
عنوان

یعنی حامله ام؟

706 بازدید | 31 پست

۳ روزه پریود نشدم، روز ۱۴ سیکلم جلوگیری نداشتم، دو سه روزه سر درد دارم ، به بو هم حساس شدم، میشه حامله باشم؟

میگن خدا هر کسی رو که خیلی دوست داشته باشه بهش دختر میده، خدا جون مخلصتم منم خیلی دوستت دارم 😙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شالله ک بارداری برا منم دعا کن باردار باشم 

🌹از فکر مثبت کردن  و نتیجه ندادن خسته شدم انگاری خداباهم قهر کرده دلم نی نی سالم میخاد نمیدونم بگم امید دارم‌یا نامیدم ی حسی میگه امیدی دارم ولی دوباره ی سمت دلم میگه امیدت الکیه به هر حال بازم‌میگم خدایا صلاح منو تو‌بچه دار شدن قرار بده وهکه منتظرانی نی و‌نی و‌تو‌دلشون نی نی سالم  بزار بلند بگو آمین 
اولین بار تاخیر تو پریود دارین ؟

نه اولین بار نیست ، تقریبا پریود منظمی دارم، دو ماه پیش هم اینجوری شده بودم

میگن خدا هر کسی رو که خیلی دوست داشته باشه بهش دختر میده، خدا جون مخلصتم منم خیلی دوستت دارم 😙
اینا خیلی درست نیست .من حالم خوب خوب بود تنگی نفس داشتم.هر کسی یه جور هستش فقط بی بی چک

یکم تنگی نفس هم دارم مخصوصا موقع خواب

نه اولین بار نیست ، تقریبا پریود منظمی دارم، دو ماه پیش هم اینجوری شده بودم

پس بی بی چک تست کن عزیزم

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔