2777
2789
عنوان

سلام به همه دوستان

59 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان...........متاسفانه تمام اطلاعات ورود به تاپیکم حذف شد و من رمز ورودم را فراموش کردم.............مجبور شدم برای سومین بار ثبت نام کنم............من از سال 88 عضو نی نی سایت هستم و جز گروه مادران آبان 88 هستم..........که با مامان سوژین عزیز همدوره بودیم..........کاربری دومم هم مامان ترنم جون بود که تا دیروز فعال بود ولی متاسفانه چون فقط با سیستم اداره میامدم و رمز همیشه سیو بود و الان سیستمم عوض شد مجبور شدم کاربری جدید بسازم........

مامان ترنم سابق......عضویت 1387

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داریم

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
اینجا برو توی تاپیک نی نی یارها

الان دیگه فایده نداره من کاربری جدید ساختم........باید یه راهی باشه بدون اینکه وارد سایت بشیم بتونیم مشکلات اینچنینی را حل کنیم

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
الان دیگه فایده نداره من کاربری جدید ساختم........باید یه راهی باشه بدون اینکه وارد سایت بشیم بتونیم ...

نه خب چ اشکالی داره ، ایملت مشخصه دیگه ، میدی ب نی نی یا ر ، با همین کاربریت و میگی کاربری قبلیتو میخوای

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی