2777
2789

🌠شهید گمنام خوشنام تویی گمنام منم

🌠 کسی که لب زد برجام تویی-ناکام منم-گمنام منم

🌠 شهید گمنام خوشنام تویی-گمنام منم

🌠 کسی که لب زد برجام تویی-ناکام منم-گمنام منم

🌠 استخونات عصای دست افتاده هات

🌠 چراغ روشن تا خدا

🌠 شبیه مهر کربلاست

🌠 بوی تنت میگه حسین

🌠 پیرهنت میگه حسین

🌠 اومدنت میگه حسین

🌠 خاک بدنت میگه حسین حسین

🌠 تویی برنده

🌠 زنده تویی

🌠 مرده منم

🌠 تو افتادی و بی تو زمین

خورده منم

🌠 کی میدونه

🌠 چی مونده از تو زیرخاک

🌠 نه ردی مونده نه پلاک

🌠  حسابت شده پاک پاک

🌠 کشور تو میگه حسین

🌠 مادر تو میگه حسین

🌠 خاکستر تو میگه حسین

🌠 بوی تنت میگه حسین

🌠 پیروهنت میگه حسین

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسش هنوز تو وجودمه؛واقعا انرژی مثبتی داشت.گذاشتم برای کسایی که ندیده بودن

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

جدیده؟!!!! از کجا آوردنش طفلی رو مگه جنگ شده باز!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
كلا فاز غم دوست داريد نه؟ يه اينجا هم نميشه مردم كمي بي خيال باشن 😑 كسايي كه طهر نبودن هم بياين نار ...

شما دوست دارید تهمت بزنید متاسفم براتون.اولا فازش غم نبود ؛من که حس خوبی بهم داد.تو عنوان گفتم میتونستید تشریف نیارید .برای همین عنوان رو کامل نوشتم کسایی که مشکل اعتقادی دارند تشریف نیارند با توجه به عنوان

كلا فاز غم دوست داريد نه؟ يه اينجا هم نميشه مردم كمي بي خيال باشن 😑 كسايي كه طهر نبودن هم بياين نار ...

عزیزم مجبور نیستی تو همه تاپیکا بیای وقتی از موضوعی خوشت نیومده بهتره تاپیکا ترک کنی اینجا یه سایت عمومیه و استارتر هم مثل بقیه کاربرا حق تاپیک زدن داره!!!!

جدیده؟!!!! از کجا آوردنش طفلی رو مگه جنگ شده باز!!!

شهید گمنام اسمش با خودشِ .برای همون گذشته ست .

بهتر از تاپیک گرونیه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم مجبور نیستی تو همه تاپیکا بیای وقتی از موضوعی خوشت نیومده بهتره تاپیکا ترک کنی اینجا یه سایت ع ...

ممنون از حرف حقت