2777
2789
عنوان

عروسی بگیرم‼️😕 ،نگیرم‼️ 😕،یه دقه بیا لدفا 😔‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 93 پست
عروسی نگیر عزیزم ما گرفتیم کلی هزینه کردیم شام دادیم تالار خوب گرفتیم آخرش چی شد اومدن خوردن بردن رق ...

این حرفها رو میشنوم دیگه دوست ندارم عروسی کسی برم

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم نمیخاستیم عروسی بگیرم ولی لحظه آخر پشیمون شدم و الان خیلی خوشحالم که عروسی گرفتم هم تو دلم نموند هم دست مهمونامون درد نکنه واقعا کادو زیاد دادن من اگه نگرفته بودم عقده میشد برام الانم که یک سال و خورده ای گذشته دلم میخواد بازم لباس عروس بپوشم و عروسی و باشه 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

عزیزم همسرت که خونه نداره عروسیم نگیره یعنی؟ به نظرم یه عروسی کوچیک با ۱۰۰ تا مهمون بگیر لباس ارزون کرایه کن ارایشو کسی تو فامیل اگه دارین انجام بده و خلاصا یه عروسی کم خرج بگیر عکس و اتلیم حتما برو. ولی عروسی رو حتما بگیر مردا هر چی بیشتر برای زنشون خرج کنن بیشتر قدر میدونن قلنع بودن زیادم خوب نیست

مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت،   یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت،   قربان وفاتم به وفاتم گذری کن،    تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت
منم سه سال عقد بودم تیر ماه عروسی معمولی گرفتیم زیادم ب گرونیا نخورده بودیم حالا ولی فقط ورودی باغم ...

کرین و هلی شات چین

((هیچکس عوض نمیشه ..خرش از پل میگذره😔))بعله اینطوریاست...
عزیزم همسرت که خونه نداره عروسیم نگیره یعنی؟ به نظرم یه عروسی کوچیک با ۱۰۰ تا مهمون بگیر لباس ارزون ...

آره👌😔خاک تو سرم

((هیچکس عوض نمیشه ..خرش از پل میگذره😔))بعله اینطوریاست...
این معمولی بود الان 😲

گلم تالارای خوب سطح بالا ۴۰تومنه تا دست کم ۸۰تومن تالار من ۲۰تومن شد

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
گلم تالارای خوب سطح بالا ۴۰تومنه تا دست کم ۸۰تومن تالار من ۲۰تومن شد

منظورم به هلی شات و این چیزا بود 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58

عزیزم خانواده شوهرت 1موقع از خوشی رودل نکنن؟ نه خونه ای چیزی... عروسی هم نگیرن !

به پدر مادرش بگه واسش عروسی بگیرن ولی مهمونهاتونو کم کنید چه خبره هزار نفر...

در ضمن مردم گشنه ی شام عروسی نیستن که انقدر تو این سایت به هم میگن عروسی نگیر  پولتو بدی مردم بخورن! حال آدم بد میشه... والا اگه اینطور باشه واسه مردم هم سخته بیان یک بشقاب شام بخورن ولی کلی خرج سر و وضعشون کنن.. ازونورم پول به عروس داماد بدن راحتترن بشینن خونشون...

من که تو عروسیم هرکس میومد تو خوشحال میشدم... آدم حسابمون کردن که زحمت کشیدن اومدن...

هرکس در حد جیب خودش و عاقلانه  خرج کنه پشیمون نمیشه...

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150

عزیزم یہ عروسی کوچیک بگیرین،تک دختری مادرتون آرزو دارن،برو آرایشگاہ آتلیہ،من عقدم مفصل بود عروسی نگرفتیم،الان وقت میرم عروسی کسی یہ جوری میشم 😕حتما بگیر بہ قول دوستان بیشتر بہ خودت برس،یہ بارہ دیگہ

کرین و هلی شات چین

هلی شات دوربینه پره داره میچرخه میره بالا از ارتفاع چند متری فیلم میگیره

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر