2777
2789
عنوان

عروسی بگیرم‼️😕 ،نگیرم‼️ 😕،یه دقه بیا لدفا 😔‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 93 پست
هزینه که هیچ ولی حتما عروسی بگیر واسه دل خودتم که شده  شوهرا وظیفشونه خرج کنن بخصوص خرج عروسی

تازه خونه هم نداریم😔🤦اینم ی بدبختی دیگه

((هیچکس عوض نمیشه ..خرش از پل میگذره😔))بعله اینطوریاست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما عروسی بگیر حتما چه خبره 1000تا من کلا100تا یا120دعوت کردم همسرم اینا400یا500نمیدونم

عقدمون خیلی شلوغ بود فک کنم دو خانواده1000بودن یا بیشتر اصلا خوب نیس

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

😭😭کو پول😭

آرایشگاه و لباس عروس و فیلمبردار بگیر یه جشن کوچیکم به صرف میوه شیرینی توی خونه

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
ببین من جای تو بودم چون پدر مادرم هزینه کردن جهیزیه گرفتن حتما عروسی رو می خواستم حالا میشه جمع و جو ...

آره واقعا ،پدر مادرش اصلا کمکش نمیکنن،ولی ازشون نمیخواد

منم سه سال عقد بودم تیر ماه عروسی معمولی گرفتیم زیادم ب گرونیا نخورده بودیم حالا ولی فقط ورودی باغم شد ۵۰۰هزار...فیلمبردار ۵تومن....کرین ۱تومن...هلی شات۵۰۰...آرایشگاه ۲تومن....لباسمو خریدم ۱میلیون و پونصد...سرویس طلا ۱۵تومن....نشون و حلقه رو قبلا گرفتیم...تالار ۲۰تومن....شیرینی و میوه هم ک خودمون باید ببریم تالار شد ۷تومن.....و......اووووف

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر

اول از همه  اینکه عروسی رو حتما بگیر فقط درجه یک والسلام 

بعدشم پول گل جمع بشه ایشالا یه چیزز خوبی گیرتون میاد 

داماد هم وظیفشه ک عروسی بگیره 

تو جهیزیه اوردی بالاخره !مامانت هم ارزو داره 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
گلم مهم خودتون هستید بشینید منطقی باهاشون صحبت کنید و شرایط رو شرح بدید بگید ما این تصمیم ر. گرفتیم ...

👌👌💕

منم سه سال عقد بودم تیر ماه عروسی معمولی گرفتیم زیادم ب گرونیا نخورده بودیم حالا ولی فقط ورودی باغم ...

دسته گل و گل ماشین فقط ۸۰۰تومن ببین من مراعات کردم این شدا هزینه ها زیادن....ولی با پول شاباش و کادو مهمونا ک پول میدن هزینه تالار جبران شد

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر

ببین اصلا به اینکه تک دختری و جهیزیه گرفتی یا نگرفتیو پول داری یا نداریو این حرفا نیست عروسی بگیر حتی کوچیک و ساده لباس عروس بپوش شک نکن و حتما بگیر بع دلت میمونه

مثل خوااب گل لطیف و ساده ای 💞

همه رسما رو به جا بياريد مث پاتختى و جهاز بينى و اينا ( اگه دوست داريد) اما حاى عروسى يه وليمه ساده بگيريد خودمونى باشه مثلا فاميل نزديك حدود ١٠٠ نفر يه لباس مجلسى بپوش و تموم

ما هم همينكار رو كرديم شام وليمه هم چلو مرغ داديم

منم سه سال عقد بودم تیر ماه عروسی معمولی گرفتیم زیادم ب گرونیا نخورده بودیم حالا ولی فقط ورودی باغم ...

این معمولی بود الان 😲

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58