2777
2789
عنوان

می شه لطفا بیاین راهنماییم کنین😢

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 20 پست
من الانم خوبم ولی خودمو باور ندارم مثلا امروز واسه یک درس منو گروه بندی کردن توی یک گروه دیگه بعد مع ...

شاید بهت حسودی میکنه ک محل نمیده دوس نداره یکی هم سطحش باشه

توهم سعی کن بهتر ازاون باشی اعتماد به نفستو تقویت کن تو نیازی به کسی نداری باکسایی دوست شو که بهت احترام قایل شن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه مسئله اینجاست من هیچ حرفی واسه گفتن ندارم،اونا همیشه چرت و پرت و چیزای مسخره می گن می خندم ولی م ...

ببین ملیکا واقعا درکت میکنم و منم تو شرایط مشابه هستم الان،ولی مطمین باش خدا یه دوست خوب برات میفرسته گرهمه تو با اونا دیگه ارتباط برقرار نکنی ولی شک نکن به وقتش دوستای خوبی گیرت میاد

خودت و دست کم نگیر،خیلی چیزارو با پول نمیشه حل کرد،تو اگه بخوای زبان بخونی احتیاج به کلاسم نداری و میتونی بهترین بشی به نوبه خودت

من خودم دیپلم زبان دارم ولی دوستایی دارم که کلاس نرفتن و در حده من کار میکنن...

به خودت ایمان داشته باش و من مطمینم تو میتونی بهترین باشی

اگه کمکی خواستی میتونی رو من حساب باز کنی❤️حتی اگه درمورد زبان باشه یا درددل و ...

رژ سابقم😎

ی دوست خوب و شایسته برای خودت پیدا کن...اعتماد بنفس داشته باش.خیلی چیزای دیگ هم می تونه ارزش باشه...نه لزوما درس و نمره و شلوغ بودن...ارزش هایی مث مهربونی وفاداری گذشت.ک با چیزایی ک گفتی بنظرم هرسه در وحود شما هس.یک دختر بادرک و شعور ک توی همسن وسالای شما کمتر چنین چیزی هس.کسی ک شرایط خانواده رو کاملا درک می کنه و از خودش میگذره...بهت تبریک میگم این یک ارزش واقعی هس.همیشه هم تنهایی بد نیس...چون خودت هستی.امیدوارم همین طور با موفقیت و پشتکار درسات بخونی و ب هدفت برسی.

ببین ملیکا واقعا درکت میکنم و منم تو شرایط مشابه هستم الان،ولی مطمین باش خدا یه دوست خوب برات م ...

مرسی عزیزم ممنون😘🌹

یک صلوات مهمونم می کنید؟                                در خواست دوستی پذیرفته نمی شود😊😊
ی دوست خوب و شایسته برای خودت پیدا کن...اعتماد بنفس داشته باش.خیلی چیزای دیگ هم می تونه ارزش باشه... ...

مرسی از راهنمایی تون 🌹😘

یک صلوات مهمونم می کنید؟                                در خواست دوستی پذیرفته نمی شود😊😊