2777
2789
عنوان

دوره مجازی زبان انگلیسی

1890 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

شوهر من وقت کلاس رفتن نداره ولی برای کارش احتیاج داره زبانشو تقویت کنه 

دوره مجازی معتبر و خوب می شناسید ک بشه تو خونه شرکت کرد؟  

تو نت گشتم زیاد بودن ولی نمی دونستم کدوم به درد بخور هستش نمی خوام دوره ای ثبت نام کنم ک فقط لغت یا گرامر بگه و به درد نخوره

می خوام عین کلاسای اموزشگاها باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط قطب راوندی رو میشناسم.

سایتشو نگاه کردم به نظر خیلی خوبه 

هزینه کلاس مجازیشم 165 تومن بود 

شما کلاساشو شرکت کردی؟  خوبه؟  عین سفیر و کیش و... این اموزشگاه ا هستش؟  

من شرایط کلاس حضوری رفتن رو نداستم اینجارو رفتم به ناچار .همینکه مجبور بودم بخونم برام خوب بود.میتونید یه جلسه یا یه ترم ازمابشی برید ببینید چطوره.البته شهریه شو هم چندوقت یبار زیاد میکنه.

خدانگهدار نی نی سایت

من از سایت استاد سلام معلم خصوصی گرفتم و برام کلاس زبان انگلیسی به صورت کلاس آنلاین برگزار کردند . اساتید تضمینی معرفی می کنند و توی سایت های معتبر جایگاه خیلی خوبی دارند . و به هر کس که نیاز داره معرفیشون میکنم . خدا خیرشون بده توی خونه نشستم و دارم یاد میگیریم . 

برای همه مهارت ها استاد خصوصی معرفی می کنند . حتی کلاس عکاسی , کلاس حسابداری و ...  

ممنونم عزيزم 

سلام،ما هم یک سری کلاس های آنلاین زبان برگزار میکنیم،جلسه اول هم جهت آشنایی با شیوه تدریس معلم رایگان هست،به پیج اینستا مراجعه بفرماین

کلاس های رایگان ترجمه داستان انگلیسی
منم انلاین درس میدم عزیزم

عزیزم انلاین چطوری درس میدی؟ صوتی یا تصویری؟

فقط عکس و کلیپ می فرستی یا چیز دیگه ای هم هست؟

از کدوم پلتفرم استفاده میکنی؟

هزینه؟

ببخش کلی سوال شدد