سلام خانوما ، من حدود چند ماهی میشه عضو نی نی سایتم و لی چون زیاد بلد نیستم قسمتهای مختلفشو و کاربردهاشو ، همیشه فقط نظر هارو میخونم همین ! میخواستم قسمتهاشو بهم بگین ، اینکه واسه چی حتمأ یکی باید لایکت کنه ، چجوری اسممو عوض کنم ، پیامام کجا میرن؟ و....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
ینی یه بار برای همیشه کافیه یا هر دفه باید لایک کنن ؟ بعدش این درخواست دوستی چیه اگه بپذیرم چ ...
ن عزیزم شوخی میکنم😂😂😂😂لایک کردن کاری ب قطع کاربری نداره اگ تاپیک با محتوای جنسی یا سیاسی بزنید قطع کاربری میشید هر کی درخاست دوستی میده اگ میشناسیش و دوسته قبول کن میره جز دوسات اگ کسیو نمیشناسی درخاست دوسیشو قبول نکن
روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود ولامثل پشم بُـــز