2777
2789

شوهر منم نمیخونه... 

هر کیو تو قبر خودش،میزارن... من بهش گفتم بخون دوس نداره

چیکارش،کنم... برا اینم دعوا راه بندازم😕😕😕

به تعداد نیس که به معرفته...یوسف 11 تا برادر داشت...ﺣـُﺴﯿﻦ ﯾـِﻪ عبــــــــــاس 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم نمیخونه خیلی تلاش کردم بخونه ولی نمیخونه دیگه نمیتونم بگم فایده نداره

من خیلی اذیت میشم احساس میکنم روخودمم اثرمیذاره یعنی هرچی صحبت کردم فایده نداره دعواکنم باهاش جواب میده؟؟ 

شوهر منم نمیخونه...  هر کیو تو قبر خودش،میزارن... من بهش گفتم بخون دوس نداره چیکارش،کنم... ...

اخه میدونم دراینده بچه دارم بشم روش اثرمیذاره نمیخونه قبل بارداریم اینقدبه شوهرم گفتم نمازبخون فایده نداشت

بگو اولین سوال بعد مرگ اینه ک نماز تو خوندی یا نه راه برگشتی هم واسه جبران نیس تو برزخ گیر میکنه زمان تو برزخ متوقف و کند میگذره و انجا سالها می مونه تا جبران کنه یعنی یک سال انجا رو ی روز اینجاست 

بگو اولین سوال بعد مرگ اینه ک نماز تو خوندی یا نه راه برگشتی هم واسه جبران نیس تو برزخ گیر میکنه زما ...

میگه نمازوایناروخدامیبخشه مهم عمله کارای دیگست خداییش بقیه کاراش تقریبادرسته میگه مسلمونی به نمازنیست

من خیلی اذیت میشم احساس میکنم روخودمم اثرمیذاره یعنی هرچی صحبت کردم فایده نداره دعواکنم باهاش جواب م ...

دقیقانتیجه عکس میده 

بهش کتاب در مورد نماز فلسفه نماز و اثراتش بده بخونه

تمام دغدغه تو در روز به نماز اختصاص بده

مدام ازش تعریف کن که تو بهترین مرد دنیایی من فقط یه چیز ازت میخوام اونم نمازه

انقد ادامه بده باور کن اثر میکنه 

چون اینجوری لج میکنه با دعوا

خدایا شکرت 

بزنش😀

خدااا جونم منو پسرم توروداریم😇.خدایا ممنونم که مادر شدم ...در اوج ناباروری و نا امیدی امام رضا حاجتمو داد بعداز 2تا سقط..تیکر تولد یکسالگی پسرم.((گرنگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد))خداااااااااا جونم شکرت.هزاران هزار بار شکرت بخاطر هدیه باارزشت..خدااااااااااااااااااا خیییییلی دوست دارم..وقتی نا امید بودم مامان نمیشم مامانم کردی وقتی پسرم تو 6روزگی افتاد همه ناامید بودن اما تو ناامیدم نکردی..خداااااااا تو خیییییییلی خوبی..خدا تو بهترینی ..😇😇خدا چی جور بگم دوست دارم..هرکس میخواد حاجت بگیره فقط صبر صبر.و توکل بخداااااا....و ناشکری نکنید.خدااااااااااا خیییییییلی خوبی..عشقمی..وقتی پسرم برای اولین بار تو چشام نگاه کردو خندید تو عمق چشاش خداااااااا جونم تو رو دیدم..عااااااشقتم ..خداااااااااا پسرمو به خودت میسپارم تا ابد کنارش باش.😇😇😍😘🙏🙏
اخه میدونم دراینده بچه دارم بشم روش اثرمیذاره نمیخونه قبل بارداریم اینقدبه شوهرم گفتم نمازبخون فایده ...

من پنج ساله ازدواج  کردم...دوسال اول ایتقد بهش،گفتم

دعوا و قهر و التماس...نخوند

از یک روحاتی پرسیدم گفت خودش،باید بخواد وقتی نخواد اصرار شما هم اون بیشتر زده میکنه هم زندگیتون خراب میشه...گفت شما بخونید اگه دوس داشت میخونه وگرنه گناهش،گردن خودشه...

حالا راستشو بخوای من خودمم زیاد مقید نیستم...یکی درمیون میخونم

به تعداد نیس که به معرفته...یوسف 11 تا برادر داشت...ﺣـُﺴﯿﻦ ﯾـِﻪ عبــــــــــاس 🖤
دقیقانتیجه عکس میده  بهش کتاب در مورد نماز فلسفه نماز و اثراتش بده بخونه تمام دغدغه تو در روز ...

کتاب روکه فکرنمیکنم بخونه ولی اینکه میگی ازش تعریف کنم وازش بخوام فک کنم تاثیرداشته باشه ممنون ازراهنماییت

من پنج ساله ازدواج  کردم...دوسال اول ایتقد بهش،گفتم دعوا و قهر و التماس...نخوند از یک روحا ...

واقعا؟؟؟ اخه بعضی دقتاعذاب وجدان میگیرم میگم شایدمن وظیفه دارم که اونواگاهش کنم وازش بخوام نبایدولش کنم