2777
2789
میگه نمازوایناروخدامیبخشه مهم عمله کارای دیگست خداییش بقیه کاراش تقریبادرسته میگه مسلمونی به نمازنیس ...

نمازو میخام حالا هر عملی انجام بده سر جاش ولی هر دینی نماز اون دین و میخوان چون سخت نیس و زمان نمی بره ربطی ب بقیه اعمال نداره مثل مشق شب می مونه ک باید تحویل بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب روکه فکرنمیکنم بخونه ولی اینکه میگی ازش تعریف کنم وازش بخوام فک کنم تاثیرداشته باشه ممنون ازراه ...

خواهش ولی اونم باید با سیاست انجام بدی که نفهمه دقیقا نقشته

مثلا ببرش امام زاده ای بگو بیا به حرمت اینجا دو رکعت نماز بخونیم

یا بگو دیشب خواب دیدم رفتم مسجد بیا بریم مسجد  

کاری کن که علاقه پیدا کنه فکر نکنه زوریه

خدایا شکرت 
واقعا؟؟؟ اخه بعضی دقتاعذاب وجدان میگیرم میگم شایدمن وظیفه دارم که اونواگاهش کنم وازش بخوام نبایدولش ...

نه عزیزم تودر حد امر به معروف وظیفه داری وگرنه ایشون بچه نیست تو هم مادرش نیستی که بخوای این چیزارو یادش بدی

اگه خودت اهل نماز و این چیزایی،مطمئن باش بچه ت علاقه مند میشه... البته اونم هیچوقت اجبار نکن

وقت نماز خوندنش که شد فقط تشویقش کنـ..

اجبار بیشتر زده ش میکنه

به تعداد نیس که به معرفته...یوسف 11 تا برادر داشت...ﺣـُﺴﯿﻦ ﯾـِﻪ عبــــــــــاس 🖤
نه عزیزم تو حد امر به معروف وظیفه داری وگرنه ایشون بچه نیست تو هم مادرش نیستی که بخوای این چیزارو یا ...

مشکل اینه که پدرومادرش اصلاازش نخواستن، مادرش میخونه پدرش نمیخونه

قبل ازدواحتم اینجوری بودی؟ 

بله عزیزم... البته خانوادش،میگن وقتی نوجوون بوده خیلی مذهبی بوده اما یهو همه چی برگشته

ولی خداییش از نظر حلال و حرام... کمک به دیگران... و اینجور چیزا مقیده

به اعتقادات من و بقیه احترام میزاره...فقط نه نماز میخونه نه روزه میگیره

به تعداد نیس که به معرفته...یوسف 11 تا برادر داشت...ﺣـُﺴﯿﻦ ﯾـِﻪ عبــــــــــاس 🖤
مشکل اینه که پدرومادرش اصلاازش نخواستن، مادرش میخونه پدرش نمیخونه

مادرشوهر منم میخونه ..پدرشوهرمم میخونه اما انگار از رو عادته نه اعتقاد

یکی از نشونه ها ک ان سر زمان کند میگذره متلا تو خواب میبینی رفتی مشهد زیارت کردی چند روز موندی وقتی بیدار میشی میبینی نیم ساعت خواب بودی فرق زمان این ور تا انور چقد تفاوت داره اینجا نیم ساعت بوده اما ممکنه چند روز